onsdag 17 augusti 2011

Top Shop, Poison ivy

Jag sa ju att Loft-y ambitions snart skulle av, och nu har jag lackat om till denna gröna skönhet. Lilla E fick välja vilket lack mamma ska ha på hennes födelsedag imorgon, och mammas lilla flicka dök ner i lådan med otestade lack och kom upp med det här. Då sa jag ändå att hon fick välja vilket hon ville, så det är med viss förvåning jag konstaterar att det inte blev ett rosa. Märkligt...


Det här är Poison ivy från Top Shop. Tydligen gör de annat än kläder numera. Jag ångrade mig bittert att jag inte köpte det här när jag var på besök i huvudstaden, men min kringflackande svägerska löste det problemet åt mig och hade med sig det hem från den senaste trippen till de Brittiska öarna. Fin människa det där.

Det är ett mörkt grönt lack med silverskimmer och det täcker bra med ett lager, men får ett bättre djup med två. Det är riktigt jädra toksnyggt. Tänker på barrskog. Stora täta granar som solens strålar sakta silar ner genom. Nästan så jag får lust att ge mig ut och leta svamp. Bara för att ett nagellack är snyggt. Kanske en helgaktivitet?

Lacket flöt på som en dröm och jag måste erkänna att jag fullkomligt älskar penseln. Lite platt och kort, lagom böjlig och precis lagom bred även för mina mikronaglar. Den klarade lillfingrarna på ett enda penseldrag utan att det blev en massa kladd utanför. Tycker jag om.

Och så matcha dårå. Hm.... Jag har ju ingen tät granskog precis om husknuten. Lägga handen på gröna mattan vid tvn kanske? Nej, då behöver jag dammsuga den först.... Stoppa näven i mossan som växer i stället för gräs i trädgården? Nej, inte riktigt rätt färg... Men! Titta där! Uppe på hyllan! Är det inte en gammal plåtburk som det absolut inte är After Eight i längre? Jo minsann! Och hur lik är inte den färgen! Jättelik faktiskt. Behöver bara dammas av lite. Så där ja!

Betyg 4/5

4 kommentarer:

 1. Hade ingen aning om att Top Shop gjorde nagellack, kul!

  SvaraRadera
 2. Inte jag heller. Blev en trevlig liten överraskning. :) Tror svägerskan få köpa med sig lite fler, jag har bara ett till.

  SvaraRadera
 3. Galet fint! Detta måste jag också lägga vantarna på!

  SvaraRadera
 4. Ja gör det! Jag sitter och älskar mitt. Men eftersom jag mördade två naglar igår sitter jag ändå och funderar på att lacka om. Fast jag tänkte att det lilla födelsedagsbarnet skulle få bestämma vilket och hon pep över till en kompis. Antar att jag får montera den där tårtan själv...

  Oj, så off topic jag blev nu. Igen. ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!