onsdag 17 augusti 2011

China glaze, Loft-y ambitions

Efter mitt datahaveri har jag några manikyrer som väntar på att bloggas upp, så jag smattrar på med den jag bär på naglarna just nu. Kommer dock byta inom kort då den här är rätt så sliten vid det här laget.


Det här är i varje fall Loft-y ambitions från Metrokollektionen, China glazes syn på hösten 2011. Ett vinrött lack med skimmer. Har jag sedan förut känner jag. Jag är nog världsbäst på att köpa vinröda lack fast jag redan har en massa. Som att jag behöver ett till liksom. Nej, det behöver jag inte och det här hade jag kunnat skippa känner jag. Det enda som skiljer det här från andra vinröda lack i samlingen är det diskreta silverskimret, tror jag har mest guldskimmer annars, men det gör det inte så unikt att jag tycker det var värt det. Faktiskt.


Plommonvinrött, ungefär. Fick gnugga geniknölarna ett tag innan jag upptäckte plommonen på köksbänken. Inte riktigt där, men nästan.

Betyg 2/5

Och så en bonusbild, min underbara lilla kattfröken Schumi tillsammans med Loft-y ambitions. Är hon inte söt så säg? Hon är inte alls lika linslusig av sig som sin "bror" som redan har skymtat flera gånger här på bloggen. Hon är ganska stillsam av sig, men rymmer då och då. Brorsan är mer galen och knäpp och hittar på idiotsaker. Som jag känner mig tvingad att blogga om. Men Schumi - hon är mattes ögonsten. Sover helst i lilla E:s rum och älskar lilla A. Mig är hon arg på för att jag drog hem den där röda kattjäveln. Fortfarande. Efter 2 år. Långsint katta...

2 kommentarer:

  1. Vet percis hur du menar, att man inte lär sig :p Men sen var ju höstkollektionen väldigt ounik också

    SvaraRadera
  2. Visst var den det, men jag blev ändå alldeles till mig av den. Undrar just varför? Kanske sniffat för mycket remover? ;)

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!