torsdag 18 augusti 2011

China glaze, City siren

Kan man ha för många röda krämlack? Tydligen inte för jag har lyckats köpa ett till. Fast det här är, vid en snabb titt i röda lådan, faktiskt rätt så unik i sin färgton. Det är inte klarrött, inte orangeigt tomatrött, inte neonigt, inte signalrött. Det är... rött. Lite mörkare, lite bärigare i nyansen. Lite höstigt. Som en varm halsduk att svepa in sig i. Typ.


Det här lackades på under skit-också-modemet-har-pajat-och-det-är-helg-så-vi-får-inte-ett-nytt-förrän-på-tisdag tiden så jag kommer inte ihåg exakta antalet lager, men jag har för mig att det räckte rätt så bra med två lager på samtliga krämlack jag köpte på mig ur den här kollektionen. Så jag gissar på två lager.

Himla tjusig nyans faktiskt. Mycket nöjd med det här köpet. Jag är larvigt förtjust i rött nämligen. På allt från nagellack till taklampor.

Men eftersom jag kände ett oerhört behov att dela med mig av en annan nördighet hos mig, förutom nagellacken då, så valde jag att matcha upp med min tavla med bokomslagen från "Twilight"-böckerna. Att de får pryda sin plats i vardagsrummet tyder på att jag har en mycket förstående älskad make, samt att de är vackra på riktigt. Dessutom i rätt färger - rött, svart och vitt - för att värma våra hjärtan, övervintrade synthare som vi är. Särskilt han.

Betyg 4/5

4 kommentarer:

 1. Förstår att du är nöjd, det ser väldigt snyggt ut! :-)

  SvaraRadera
 2. Oja. Grymmerskt snyggt faktiskt. Gillades även av medlemmarna i läsecirkeln, som nästan är lika nyfikna på vad jag har på naglarna som de är p vad jag tyckt om boken vi läst. :)

  SvaraRadera
 3. åh va snyggt och vilken inspiration av lack alltså :) ja råkade hitta sidan av en slump nyligen och nu undrar jag om det är en tavla du hittat ute, eller du tillverkat själv? Ha känslan dök upp klart och tydligt nämligen hi hi.
  Lycka till i framtiden med lackandet och ha de så bra, hoppas du inte lackar ur på min fråga :)
  hälsn vispan81@gmail.com
  dit du jättegärna får maila svaret på min tavelfråga, eller om nån annan vill detta ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj!
   Bilderna är kort i samma storlek som de inbundna böckerna. Jag fick med dem när jag köpte Twilight-serien i en särskild box. Ropade in dem på Tradera. Bilderna fick jag sedan monterade i passepartout och inramade hos en Gallerix-butik. Fick lämna tillbaka den två gånger innan de lyckades montera bilderna i rätt ordning, men det blev ju bra till slut.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!