torsdag 4 augusti 2011

China glaze, Trendsetter

Idag fick jag hem ett gäng lack från China glaze höstkollektion 2011, Metro. Först ut att lackas på blev Trendsetter. Helt enkelt för att det är den mest unika färgen i kollektionen och jag kan med visshet säga att jag inte har någon liknande i samlingen sedan förut.


Lacket har ett vackert guldskimmer och jag har även sett små gnistor av rött. I bakgrunden syns den där linsluskatten jag har. Jagandes flugor...

Jag målade på 2 lager lack och tyckte det räckte. Det var en underlig konsistens på lacket, lite kletig liksom. Som en seg kolasås liksom, lite svår att styra på penseln.

Visst är det tjusigt! Men jag har hört att det här skulle vara senapsgult. Det är det då rakt inte i mina ögon.

Nej, som synes är det olivgrönt. Exakt samma färg som på de gröna oliverna vi köpte hem häromdagen.

Betyg 4/5.

3 kommentarer:

  1. Snyggt lack och roligt att det exakt matchade oliverna!

    SvaraRadera
  2. Visst var det en fin matchning. Jag hade ju läst att det skulle vara senapsgult och förväntade mig det, men när jag satt där och lackade insåg jag att färger var ju verkligen sanslöst lik de där oliverna. Älskade maken och lilla E sade olivgrönt direkt när de fick se det. Men det är fortfarande VÄLDIGT läckert.

    SvaraRadera
  3. Vilken läcker färg! Lite läskig, men riktigt aptitretande i olivsamanhanget :)

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!