onsdag 3 augusti 2011

Misa, Under my sunbrella

Solen skiner och jag är inte sämre än att jag hakar på. Lackade på med härligt solgula Under my sunbrella från Misas sommarkollektion 2011. Som så vanligt är med gula lack så är även det här rejält skirt och hade mått bra av att få underkläder i form av ett nudelack. Men solen skiner och jag bortser glatt från min VNL, som är ack så tydlig även efter de 4 lager ni ser lackade här.


Jag kastas raskt in i barndomen av det här lacket. Det påminner mig nämligen om de där isglassarna som vi nästan alltid hade hemma när jag var liten. Apelsinisglass med chokladöverdragen topp. Som min ömma moder köpte på Konsum. Goda som 17. Undrar om de finns kvar.

Massor av gult och guldigt glitter i en skir bas. Gnistrar så tjusigt i solen. Solglasögon på!

Och så en vacker bukett blommor som lilla E plockat åt sin mamma från ogräset i häcken. Jag har sett att många har det där gula som vackra blickfång i rabatten. Vi har däremot svårt att bli av med dem, och numera pryder de hela vår berberishäck. Ser skräpigt ut. Borde kanske ägna mig åt lite trädgårdsarbete? En mulen dag.

Betyg 3/5

3 kommentarer:

  1. OMG! De glassarna var godast i stan! är dte fortfarande!

    SvaraRadera
  2. De finns alltså kvar? Måste kika lite närmare i frysdisken nästa gång jag och handlar. Underbart! Jag kommer bli 5 år igen. :)

    SvaraRadera
  3. vet inte om det är exakt samma men jag vill minnas att jag sett kartonger med såna i matbutiker. Frågan är bara var... :o

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!