måndag 1 augusti 2011

China glaze, Ruby pumps

Det här galet läckra röda glitterlacket var det som en gång ledde in mig i fördärvet! Nog för att jag tyckt det varit kul med nagellack länge, men jag lackade sällan förut av en massa olika anledningar. Numera är jag sällan "naken". Det var en dag jag ville ha något snyggt rött och satt och slösurfade lite på nätet, som jag trillade över det här lacket. Herreduminskapare tänkte jag och innan jag visste ordet av hade jag klickat hem det. Och på den vägen är det.


Ruby pumps är ett härligt rött lack med finkorningt rött glitter. Man slipper den knottriga ytan som kan bli av vanliga glitterlack, men den underbara glittereffekten är där. I like.

Fullt ös med solsken. Jo, jag vet att det ser lite kladdigt ut. Orkade bara inte rensa ordentligt. Ibland (oftast) orkar jag inte det. Men titta inte på fingrarna - titta på lacket!

Gnisterglitter! Som en explosion på nageln när ljuset faller på. Annars ger glittret lacket ett djup på nageln som ej är att förakta. Jag bara älskar det här. Tog på 3 lager lack, toppade med Seche Vite. Mumma!

Lacket kommer från kollektionen "The Wizard of Ooh Ahhz returns" och är en tydlig hyllning till filmen "The Wizard of Oz". Alltså matchar jag upp Ruby pumps med Dorothys ruby slippers. Vad annars? Det är ju trots allt en av tidernas bästa musikaler.

Betyg 5/5.

Lacket valt av Facebookpolaren I som tyckte jag skulle lacka om till en "...hetlevrad röd färg, efter mig då" eftersom hon läste fel när jag undrade vad jag skulle lacka om till. Hon läste lacka till om och ansåg att har man barn så löser det sig själv. Hon hade helt rätt i det.

(Det är ett arkivlack och kommer inte komma på årets Topp 20, däremot var det med på förra årets topplista.)

4 kommentarer:

 1. Ett helt underbart lack det där! Härlig röd

  SvaraRadera
 2. Så jädra! Älskade maken blir alldeles dimmig i blicken när han ser det. Alltid ett plus i kanten. ;)

  SvaraRadera
 3. Det där är ett riktigt fint lack! Jag har det också och är mycket förtjust i det! F ö slarvar jag också med att städa upp naglarna lite då och då. Det brukar ju fixa till sig självt när man har tvättat händerna några gånger.

  SvaraRadera
 4. Exakt min tanke. ;) Man har ju annat att göra än att städa naglarna... *visslar oskyldigt*

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!