söndag 31 juli 2011

Misa, Bikini with a martini

Åh. Herre. Min. Gud. Det här lacket kommer absolut hamna på min topp 20 för i år. Det är så läckert att jag ramlar omkull och som vanligt kan inte bilderna göra det rättvisa. Det här är nämligen en orangeröd neon. Neon I tell you! Snudd på att jag kan lysa upp ett mörkt rum.


Jag har tre lager av Bikini with a martini och VNL som jag fullkomligt struntar i. Det torkar till en sådan där plastigt matt yta som neoner gör, så jag har toppat med ett lager Seche Vite (my precioussssss) och gjort det härligt högblankt. Det ser nästan vått ut.

Ömsom sol, ömsom skugga. Det är precis så läckert som det ser ut att vara.

Bara sol. Jag har faktiskt svårt att ta blicken från det här lacket, särskilt nu när jag sitter och skriver det här. Det är en vackert orangeröd färg, den ser rödare ut allteftersom solen går ner. Penseln ger jag inte mycket för, sladdrig sak. Blev en hel del utanför som jag fick rensa upp, särskilt på höger hand som jag som alltid har svårast att måla.

Ingenting i världen kan matcha upp det här lacket, så jag lägger lite skrytsamt handen på örngottet med texten "Världens bästa mamma". Vad jag har gjort för att förtjäna det? Ingenting tydligen, för jag fick minsann köpa det själv...

Betyg 5/5.

Lacket valde lilla A. Det är roligt att ha en son som tycker det är kul att hjälpa mamma välja nagellack. Han valde även att jag skulle måla om tårna i orange och valet föll där på Papaya punch. Det är mammas pojk det!

5 kommentarer:

 1. Åh, ser hur somrigt och snyggt ut som helst!

  SvaraRadera
 2. Jag ääälskar också Bikini With A Martini! En röd neon liksom - det går ju bara inte att toppa! :-)

  SvaraRadera
 3. Den är ta mig tusan helt fantastisk. Jag älskar rött och jag älskar neon - men hallå?! :-)

  SvaraRadera
 4. Ååh det här lacket är så snyggt! Jag har letat efter det hur länge som helst men inte hittat det. Får man fråga var du köpte ditt?

  SvaraRadera
 5. Sorry för det sena svaret - har haft totalhaveri på nätet och inte haft tillgång till min blogg. Sjukt jobbigt faktiskt.

  Det här fina köpte jag via Nailmail när de hade Misa som månadens lack. Ett tips är att leta på Tradera eller EBay. Lycka till!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!