onsdag 24 augusti 2016

Grön onsdag: Zoya, Honor

Grön onsdag i dag och passande nog har jag grönt lack på naglarna. Kika in hos Karin på Vacker och Underbar för mer sköna gröna.


Efter att ha förälskat mig i Amal från Zoya ville jag ha fler lack från den kollektionen. Hade turen att "ramla" på Honor på Ica Maxi i Sundsvall, så det fick följa med mig hem.
Vackert barrskogsgrönt med ljusare grönt skimmer i den sidenmatta finishen.


Det här är två lager utan topplack. Det torkar åt det långsamma hållet och tyvärr hann jag sätta lite märken i det. I övrigt är det lätt att lacka med.


Jag hade ingen skog nära till hands att matcha med, men min rosmarin på köksbänken påminner tillräckligt mycket om ett barrträd för att få agera matchningsobjekt.


Självklart var jag tvungen att testa det blankt också, så här straxt innan jag har tänkt lacka om. Skimret kommer fram tydligare och det är förvisso väldigt snyggt så här också, men jag fördrar det matt.

Betyg 4/5

Today it's Green Wednesday over at Vacker och Underbar and I happen to have green nails.
This is Honor from Zoya, a collection pal to Amal that I fell in love with earlier this year. This is a forest green with a lighter green shimmer. The matte base makes it look like velvet.
This is two coats, easy to apply but dries a bit slow without top coat so I managed to damage it. I wanted to try it shiny as well. The shimmer comes out more but I prefer it matte.
Since I didn't have a forest on hand to match with I just used the rosemary in my kitchen. It looks enough like a pine tree to do as a substitute.

6 kommentarer:

 1. Sidenmatt är snyggt och mörkgrönt är snyggt =) Bilden med rosmarinen (har jag sagt att jag verkligen gillar dina matchningsbilder) får det att dofta rosmarin ända till mig =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosmarin doftar så gott! Jag räknar iskallt med att jag kommer mörda den här plantan, för jag misslyckas alltid med rosmarin tyvärr, men då är det fina i kråksången att den torkar och jag kommer ha en kryddburk full. Win win liksom. :D
   Jag tror inte du har sagt att du gillar matchningarna, så tack så mycket. Det värmer. ^.^

   Radera
 2. Otroligt snyggt! Måste leta reda på min flaska av Veruscha!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt,måste upp på önskelistan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde inte jag gillade matta lack så värst tills jag provade Zoyas. Helt underbara!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!