Sidor

tisdag 5 juli 2016

Golden Oldie Challenge: A England, Holy grail

Den här veckan är det guld eller silver som gäller i Golden Oldie Challenge. Jag befinner på resande fot, så jag får väl lägga till mitt bidrag senare - det här är tidsinställt - men jag börjar utmaningen med lite guld.


A Englands Holy grail finns i två versioner, det här är den andra. Den första versionen var mer gul och den här versionen är mer åt det antikguldiga hållet med en lät grön ton. Jag föredrar den här alla dagar i veckan.


Det här var min midsommarmanikyr men om jag inte minns helt uppåt väggarna tokigt så målade jag tre tunna lager. Det höll dåligt dock, men det skyller jag på mitt underlack som jag inte är jättenöjd med hittills.


Matchar såklart med filmen "Monty Python and the Holy Grail" för det gör jag alltid när jag bär ett lacksom heter Holy grail, oavsett versionen.

This week the theme for Golden Oldie Challenge is gold or silver. I start off with gold. 
This is the second version of Holy Grail that A England made - the more beautiful version if you ask me. The first one was more yellow, this is an antique gold with a slight green shift. 
It's s few weeks since I wore it, but I belivie this is three thin coats topped with top coat. It didn't last well on me, but I blame that on my new base coat that I'm not quite friends with.
As always when the polish is named Holy Grail I match it with the film "Monty Python and the Holy Grail".


   

    An InLinkz Link-up
   

4 kommentarer:

 1. Very nice. Gorgeous! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm pretty much in love with this polish. :D

   Radera
 2. Lovely gold polish, Jenny!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I really love it! Grab it if you find it. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!