Sidor

måndag 13 juni 2016

Depend, #4094 Shade seeker

Inte för att jag letade jättemycket direkt, men jag hade svårt att hitta Depends The great desert-kollektion i butik. Faktiskt var det bara dagens lack, och ja - jag bär det just nu *le gasp"*, som jag har hittat. Eftersom det var ett av de jag ville ha så knep jag det.


#4094 har faktiskt ett namn, Shade seeker, och det låter ju som mig för jag sitter alltid helst i skuggan. Det är ett gråtonat lila, eller att lilatonat grått, med turkost skimmer. Lacken i den här kollektionen är matta och det här torkade till en vinylmatt yta. Det känns lite gummiaktigt om man tar på det.


Jag målade två lager av Shade seeker bara därför att, men egentligen tyckte jag att det var okej med bara ett lager. Det yttorkar snabbt så man kan inte fjösa runt med penseln hur mycket som helst. Det tar dock lite tid på sig att härda. Jag hann slå långfingernageln i en bok. Så klart.

 

Matchar med avigsidan av en poncho som min mamma gett mig. Värmer gott kyliga kvällar och mornar.


Självklart var jag tvungen att testa det blankt också. Skimret syns aningen tydligare, men det vete sjutton om jag tyckte det blev bättre. Jag föredrar det nog i sitt matta skick faktiskt.

Betyg 3/5

Today I give you something unique, my nails of the day! In the beginning of this blog it was always the nail of the day, but now that's more rare.
#4094 from Swedisg brand Depend's The great desert collection has a name, Shade seeker, and since I always prefer the shade this polish is right up my alley. It was also the only one I found in the shops, not that I searched very hard.
This is a grey toned purple, or a purple toned grey, with turqouise shimmer. It was easy to use and I prefer it matte as it's supposed to be, but I "had" to try it shiny as well. The shimmer comes out slightly more when it's shiny though.
This is two caots but one coat can be enough. It dries fairly quickly but needs some time to harden. I managed to dent a nail on a book. Of course.
Matching with a poncho my darling mother has gifted me.

2 kommentarer:

  1. Så fint, jag letar efter det här. Jag gillar grålila och sidenmatt =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håll utkik här senare i veckan då. *hint hint* :D

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!