söndag 12 juni 2016

Golden Oldie Challenge: OPI, Fiercly Fiona

Andra lacket ut i denna veckas Golden Oldie Challenge är Fiercly Fiona från OPIs Shrek-kollektion. Fru träsktroll alltså.


Fiercly Fiona är helt enkelt ett gult krämlack som drar lite åt det gröna hållet.


Tre lager och topplack behövdes för att få det jämnt och tjusigt, men det är inget ovanligt när det gäller gula lack, så jag var inte värst förvånad över det.


Förra gången jag visade det matchade jag med en burk dijonsenap så vi kör på samma matchning idag. Inte samma sorts dijon och en mer urskrapad burk den här gången, men visst är det fortfarande en aning senapsgult.

My second contribution to the Golden Oldei Challenge's yellow week is Fiercly Fiona from the Shrek-collection OPI released some years back.
It's a slightly mustard yellow creme with hints of green, so I match it with a jar of dijon mustard just like I did last time I showed it.
As yellows often are this too is a bit tricky when applied. This is three coats with top coat.


   
    An InLinkz Link-up
   

2 kommentarer:

 1. Det här är en färg precis i min smak :)
  Så härlig :)
  Jag minns att jag såg denna då Shrek kollektionen hittat hit till Vasa men av någon anledning var folk helt galna i denna kollektion så då jag fått tummen ur och bestämt mig för att köpa fanns det inga lack kvar :D
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken osis! Jag hade tur och hittade mitt ex på en webshop någonstans, för jag ville ha Fiona sedan jag såg min första swatch på det men liksom du upplevde jag att det liksom studsade iväg från butikshyllorna.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!