lördag 5 mars 2016

HM Beauty, Blueberry cobbler

Lite arkivbilder, för här är det ingen sol just nu. Regn, snö och hagel däremot. Men så är det ju bara början på mars och det var kanske lite väl optimistiskt att tro att våren redan var på väg bara för att det tittade upp snödroppar i trädgården.


Bluberry cobbler har ett väldigt passande namn med tanke på sin färg, för visst ser det precis ut som fyllningen i en blåbärspaj? Liten aning svärtad blåbärslila om man inte öser solljus på det. Väldigt blankt och tjusigt, men jag skulle vilja säga att det är mer crelly än jelly.


Man kan säkert få det täckande med ett par lite generösa lager, men jag som gillar att måla tunna lager använde tre. Penseln var helt bedrövlig i min flaska. Sådär bred så man var tvungen att vinkla ner den i flaskhalsen, och supermjuk. Jag är förvånad över att inte mer hamnade i nagelbanden.


Jag köpte inte ögonpennan från HM Beauty i nyansen Lovely lilac i syfte att matcha lacket, men det blev så ändå.


När man matchar ögonpennan med nagellacket...

Betyg 3/5

Archive pictures from last week. There's no sun to speak of here in Sweden right now, only plenty of snow, rain and hail. 
In sunlight Blueberry cobbler looks exactly like what it's called - the filling of a bluberry pie. In the shade it is almost a bit blackened. Nice and shiny, a bit more crelly than jelly though.
This is three coats, as I like to make them thin but my guess is you could get away with two or less if you want to. 
The brush was a nightmare in my bottle! Really wide, so I had to angle it to get it back in the bottle, and really soft. I'm amazed I didn't end up with more polish in my cuticles.
I didn't intend to match the polish with the eyeliner, it just happened. The brand is HM Beauty and the colour is Lovely lilac.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Smaskig, kan man kalla den.

   Radera
 2. Mycket fint, och snygg matchning med eyelinern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bara hände. Där var jag sur över att jag inte hade någon blåbärspaj att matcha med och sedan sminkade jag mig och "hmmmm..."
   :D

   Radera
 3. Älskar den här typen av lila färg! Jättefint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som inte är så svår att fånga i kameran menar du? Jag med! :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!