Sidor

fredag 25 mars 2016

China glaze, Lemon fizz

Jag är 99% säker på att det här är Lemon fizz, den övriga procenten vet inte då flaskan har tappat sin etikett, men jag har haft Lemon fizz i samlingen länge. Tidigare ovisat på bloggen dock.


Mjukt påskkycklinggult. Drar vare sig åt grönt eller rött utan håller sig gult. Lite smörigt pastelligt sådär.


Pasteller brukar kräva sitt jobb och så även det här. Tre lager, ganska flödiga. Och jag har fortfarande problem med alldeles för tjockt överlack, och jag har inte skaffat något nytt än heller.


Upptäckte att det här lilla påskägget i porslin var den perfekta matchningen. Inte för att jag valde just det här gula lacket bara för att det var påsk, utan bara för att jag ville ha gult.

Betyg 3/5

I'm not a hundred percent sure this actually is Lemon fizz since the label is missing, but I know I have Lemon fizz somewhere in the collection, so this is my best guess.
A pale yellow that doesn't lean either green nor red. Three coats, dried okey but my top coat is still too thick and I haven't bought a new one yet.
Matching with an easter egg. I didn't choose the polish because of Easter though, I was just in the mood for yellow.

6 kommentarer:

 1. Jättefint lack! Och perfekt matchning :) Glad Påsk på dig!

  SvaraRadera
 2. Är jag knasig om jag tänker smörkräm? Men fint och perfekt matchat =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är du inte. eller så är vi knasiga båda två för det tänkte jag med. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!