Sidor

onsdag 13 januari 2016

OPI, Live and let die

Fördelen med att solen hållit sig borta tills jag tröttnade på att vänta på den och tog bilder ändå, trots all Live and let die hann bli slitet, är att jag kan vara med på Karins gröna onsdag. För jo - Live and let die är grönt. Jag lovar.


Det är dock väldigt mörkt grönt, snudd på svart i vissa lägen, så svärtad grön är absolut inte fel att kalla det för. Och i detta finns det grovt guldskimmer.


Det räckte bra med två lager till mina naglar och använder man lite flödigare lager kan man nog komma undan med bara ett, på korta naglar i varje fall. Som vanligt torkade det snabbt. Det höll dock inte sådär värst bra. Det kan i och för sig bero på att jag slet lite på det, men On Her Majesty's Secret Service hade jag på i 5 dagar innan det nådde samma slitna status som Live and let die gjorde på 2. Jag är inte överdrivet imponerad där alltså.


"Live and let die" var den första filmen med Roger Moore som Bond. Han är till dags dato den som gestaltat Bond fest gånger, i sju filmer. Kungen av one-liners. Jag har precis läst ut boken "Leva och låta dö" och jag garanterar att filmen är bättre. Dessutom med en av de bästa Bond-låtarna, framförd av Paul McCartney and Wings.

Betyg 3/5

The good thing about waiting to take the pictures of Live and let die until the moments before you have to take it off, is that it gives you the chance to be part of Karin's green Wednesday.
Because yes - Live and let die is green. Very dark green, blackened green I would call it. And in this a golden coarse shimmer. 
Two coats needed for my pics. If you use more polish on the brush maybe you could get away with just one coat on shorter nails. Dried quickly but didn't last too well. This is after two days, and it's as worn as On Her Majesty's Secret Service was after five. I'm not too impressed.
"Live and let die" was the first film with Roger Moore as Bond, an to this day he has been Bond in seven films wich is the most. King of one-liners.
I just finished reading the book and the film is way better. With one of the best Bond-songs, sung by Paul McCartney and Wings.


14 kommentarer:

 1. Det är nog min favorit bland Bondlacken. Så härligt svärtat med "gömt" skimmer som kommer fram i starkt ljus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev lite besviken på det, hade hoppats på liiiite mer. Jag tror dock att det till viss del kan bero på brist på bra ljus. Ett lack att återvända till i sommar kanske?

   Radera
 2. Snyggt lack =) Jag håller med om att "Live and let die" är en av de bästa Bond-låtarna. Jag brukar säga att det är en bra låt att lyssna på när man läser biologi =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu läser ju inte jag så värst mycket biologi, men jag tror dig. :D

   Radera
 3. It's a nice polish. I like it :-D

  SvaraRadera
 4. En av mina absoluta favoriter från OPI! Så galet snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ooookej.... Känner att jag absolut måste ompröva den en dag som inte är snöig och grå, för så var ju inte min upplevelse. Känns som att jag blivit lurad på något. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!