Sidor

torsdag 10 september 2015

OPI, I sea you wear OPI

Älskade maken tyckte väldigt mycket om I sea you wear OPI när jag bar det, själv var jag inte lika förtjust. Nu när jag ser bilderna kan jag inte förstå vad jag ogillade med det för det ser ju jättesnyggt ut. Var kanske bara fel dag att ha det eller något.


Som namnet antyder är I sea you wear OPI ett vattnigt blått lack - i båda bemärkelserna. Det är en skirt blå bas med minimala flecks, eller skimmer, som skiftar i guldgröna och lila toner. Anslående vackert när man får naglarna i rätt vinkel, och som sagt - älskade maken satt och vred och vände på min hand för att se de olika skiftningarna mer än en gång. Hade han satt betyg hade det troligen blivit en femma. Har för mig han sade att det var det snyggaste jag hade haft på länge.


Men så har vi det där med att det är vattnigt. Jag har helt klart haft tur när jag fotograferade det för på mina bilder ser man inte alls hur strimmigt och eländigt det var på riktigt - efter fyra lager. Men ni ser att det fortfarande är vnl va? Inte riktigt vad jag trodde om ett OPI-lack faktiskt, de brukar ha betydligt bättre formula.


Fortsätter på vattentemat genom att använda min nässköljare som matchningsobjekt. Precis vad det låter som, en kanna med pip som man använder för att skölja rent näsan med. Lite ljummet vatten, lite salt och huvudet på sned bara. Inte sexigt ett dugg, men effektivt. Och jädrar vad snyggt lacket är på den här bilden!

Betyg 3/5 Färgskiftningarna räddar det från ett lägre betyg här.

My darling husband was thrilled when I wore I sea you wear OPI. He was holding my hand and twisting it just to look at the different shiftings of colours. And it is beautiful, a watery blue. In a sheer blue base we have flecks, or shimmer, shifting in colour from a golden green to purple. But it's also watery as in very sheer. This is four coats and you can see the vnl. What my pictures doesn't show, since I had luck with the camera this time, is how streaky and spotty it was. It almost feels like something was wrong with my bottle because OPI are normally better in formula than this.
Keeping with the water theme and matching with my nose rinser.

6 kommentarer:

 1. Jag står nog lite mellan dig och älskade maken. Riktigt fin, men jag vet inte om jag skulle betala OPI-pris för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju min en miniflaska som ingick i ett 6-pack. Hade jag betalat 155:- för det hade jag nog varit förbannad.

   Radera
 2. Det är riktigt fint tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finare på mina bilder än vad jag tyckte det var irl. Var besviken på det. Men som sagt - det kan vara att det bara var fel dag.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!