söndag 28 juni 2015

Make Up Store, Nina

Alldeles nyssens hämtade jag ut min senaste Glossybox från utlämningsstället. Efter det har älskade maken sett mig vara jättearg, slänga innehåll i boxen omkring mig och ilsket stampa ut till datorn för att säga upp min prenumeration. Man kan lugnt påstå att jag är besviken. Så bara för det tänkte jag visa er det senaste nagellacket jag fått utskickat till mig från just Glossybox. De brukar vara bra på att skicka ut fula färger till mig när jag får nagellack.


Jag blev alltså lite glad när jag förra månaden fick lacket Nina från Make Up Store i Glossyboxen. Grått och glittrigt med en lila underton är precis så där snyggt som jag gillar. Tills jag lackade med det. Och insåg att det var ett jämrans texturlack.


Det här är glittertungt så det förslår och därmed känns det lite sandigt att måla med det, texturlack brukar ju göra det. Det är två lager av Nina här. Jag ville dock inte ha ett texturlack för jag gillar inte den känslan på naglarna, så jag bestämde mig för att vara envis och göra det slätt. Efter fem lager topplack var det nästan slätt men inte riktigt så där gav jag upp.


Matchar med en del av vår böjbara tändare som vi tänder ljus med här hemma.

Betyg 2,5/5 Det är texturen som drar ner betyget. Hade det här varit ett vanligt glitterlack hade jag nog älskat ihjäl det.

I just cancelled my subscription to Glossybox after opening my latest box and finding only rubbish in it. I was throwing things around because I was so furious. They also have a tendency to always put ugly polishes in my boxes, so the latest polish I recieved from Glossybox was a bit of a surprise - until it wasn't.
Nina from Make Up Store is a grey silver glitter with a lilac tint. Or so I thought until I started using it and realied that this is a textured polish. I hate that feeling on my nails, and therefore dislike textured polishes quite a bit. I decided to make it smooth. Five coats of top coat later I gave up. It was almost smooth but not quite there yet. Two coats of Nina by the way.
Matching with a part of our lighter we use to light candles in this house.

10 kommentarer:

 1. Tycker det ser jättefint ut, men så gillar ju jag sandlack också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde ju att det var jättefint - till jag insåg vilken finish det hade... :/

   Radera
 2. I know you don't like textures. But I think this one looks really nice :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Would have been better if it wasn't textured. Of course.

   Radera
 3. Jag har sagt upp mina boxar också. Jag fick ett matt överlack från MUS och i sista Juni boxen fick jag den utan lack. Tack för det Glossybox! Jag gillar inte texturlack, och fem lager topplack är inte ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var på pissigt humör redan innan jag öppnade boxen och det humöret blev inte gladare direkt...

   Radera
 4. Tråkigt att det alltid blir fel för dig. Tycker överlag kvaliteten på boxarna sjunkit på sistone - det känns som att det läggs massa energi på att designa snygga boxar snarare än bra innehåll. I de senaste två boxarna har jag fått identiska ögonskuggor - samma märke, färg, allt. Kunde väl fått en annan färg åtminstone? Jaja, får se hur länge jag fortsätter med mina boxar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Åh nu har vi samarbete med den och den. Att jag dessutom tycker att fröken Gynning inte direkt gör vacker konst gjorde ju inte saken bättre. Varför gråter alltid alla på hennes bilder? Rimmar illa med budskapet "Always protect your spirit from negativity" kan en tycka.
   Och ständigt dessa bottennapp i färgvalen. Varför fyllde jag i det där formuläret om hud/hårfärg och stil liksom?

   Radera
 5. Jag förstår dig, jag har sagt upp Glossybox också. Innehållet blev bara sämre och sämre. Ändå har jag gett dem flera chanser, då jag gjort ett långt uppehåll och sen kört ett tag igen, men nej...
  Det här var ju fint och jag älskar ju texturlack, och det är ju bra att man kan göra de blanka också, synd bara att det krävdes så oerhört många lager med topplack....

  SvaraRadera
  Svar
  1. 5 lager är inte okej om man vill ha det slätt. Max två, men helst bara ett för då är det ingen textur alls. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!