onsdag 24 juni 2015

CND Vinylux, Field fox

Till att börja med - grattis till Emelie som vann i bloggens födelsedagsutlottning. Jag har varit i kontakt med henne och så snart jag skaffat fram ett sådant där kuvert jag trodde jag hade hemma så kommer lacken på posten, promise!


Det här lacket har jag fått av supersnälla Nailtastic-Anne. Det heter Field fox och jag hyser en liten, eller gigantisk, kärlek till rävar så jag ville ha det bara för namnets skull. Lacket i sig är kanske inte direkt upphetsande eftersom det inte är sådär rävrött som namnet kan få en att tro, snarare en gråtonad beige med lite rosa i sig. Jag vill så innerligt gärna kalla färgen för gråsa så då gör jag det. Även om det inte direkt är en upphetsande färg så trivdes jag bra i det.


Misstag jag gjorde nu - googlade på räv. Men åååååååå vad söta de är! Jag vill ha en!
Tillbaka till lacket, tog ett solfoto också, det här är dagen efter lackning så det där sju dagars hållbarhet ger jag inte mycket för som ni ser på pekfingret.
De här lacken ska man visst använda utan underlack så då gjorde jag det och då ser man alla skavanker jag har på mina naglar, som den superrandiga ringfingernageln som uppstod när jag smällde igen ett värdeskåp över nageln för några år sedan. Mitt tips - gör inte det. Jag har redan testat om det gör ont och det gör så in i helvete ont. Jag satt och grät efter mamma.
Kom jag på villospår igen? Ja det gjorde jag.
Det är tre lager av Field fox för det kändes bra flammigt innan dess. Dock torkar det supersnabbt med det speciella topplacket om man viftar med näven i en solstråle en stund. Upplevde dock att det kändes lite mjukt ett bra tag efteråt.


Den här lilla räven kom i ett set om två från IKEA som jag jagade med blåslampa för ett drygt år sedan. Den lilla räven heter Kira och den stora Kitsune. Tittar man på "Teen wolf" så förstår man varifrån jag har fått de namnen.

Betyg 3/5

I have this love for foxes so when a polish namned Field fox rises over the horizon i want it. Lucky for me Anne at Nailtastic didn't want hers and sent it to me. 
It is not fox red though, but a greyish beige leaning a bit pink. I used three coats without base coat. With the special top coat dry time was fast but it felt a bit soft long after. Also it didn't give me 7 days longivety, it looked worn day two when I took the pictures. I kept it on though. 
Matching with my fox Kira, sha has a bigger "mom" that is called Kitsune. If you've watched "Teen wolf" you know why.

4 kommentarer:

 1. Rävar är verkligen väldigt fina! Tittade just på foton som min kollega varit ute i naturen och tagit på en liten rävunge :) Lacket är ett fint neutralt lack tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rävunge?! Ursäkta mig medan jag kryper in i ett hörn och piper lite på grund av GÖLLIGT!

   Radera
 2. I'm not so keen on these nude/browns but the fox is cute :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. All foxes are really cute, but cuddly one are better 'cause you can cuddle them. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!