torsdag 23 april 2015

A England, Dancing with Nureyev

Alltså - den här Ballerina-kollektionen är verkligen hur fin som helst. Jag har ett lack kvar från den att testa, men jag kan inte tänka mig att jag kommer bli besviken på det, sparar det bästa till sist och så där.


Dancing with Nureyev är valt av älskade maken, och tydligen var det ett sådant där lack som bara "ropade på honom". Han tyckte det var snyggt alltså. Och det har han rätt i. Ljust blålila som skiftar över i grått och så holoskimmer på det. Jag skulle vilja påstå att det här i det närmaste är en holografisk duokrom och den är snygg. Svår att fånga på bild dock.


Som vanligt med A England upplever jag det som väldigt lättlackat. Det här är två snabbtorkade lager. Inget att anmärka på överhuvudtaget.


Klev ut på morgonkvisten i bara pyjamasen för att fotografera tassarna ihop med pärlhyacinter. Vad gör man inte för konsten?

Betyg 4/5

Dancing with Nureyev is a light bluish purple with a grey hue. Almost like a purple going grey duochrome with holographic shimmer. Absolutely lovely! A dream to use, as usual with A England. This is two coats that dried quickly.
Flowery match today as well, grape hyacinths from my garden. I was still in my pyjamas when I took the pictures. Anything for you guys.

12 kommentarer:

 1. Riktigt vackert! Och otroligt fint namn med, gör att jag gillar det lite extra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför får man plötsligt lust att gå på balett liksom? :D Har bara sett Svansjön en gång - alldeles för lite. Live alltså. Knarkar YouTube-klipp...

   Radera
 2. Wow igen-vilken underbar silvrigt blå färg =) Känns som en färg som verkligen fungerar året runt. Nu får jag sug-dessutom plus för pärlhyacinterna =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur mycket älskar jag pärlhyacinter? En jädra massa! :D

   Radera
 3. Jättevackert lack! Tycker det ser så stilfullt ut :)

  SvaraRadera
 4. Wow vilken fin! Och fin sistabild också :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pärlhyacinterna stjäl rampljuset, men det gör inget. :D

   Radera
 5. Tjusigt! Älskar tanken med dig i pyjamasbyxor fotandes dina naglar...hahaha...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland undrar jag om mina grannar grannar tror att jag är komplett galen. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!