lördag 27 december 2014

Smitten polish, Nose so bright

Eftersom jag har varit för lat för att tanka över bilderna på mina manikyrer från kameran in i datorn, så har det varit tyst här ett tag. Tänkte att jag skulle visa min julaftonsmanikyr i varje fall. Nose so bright landade i min brevlåda dagen innan julafton och det tog ungefär 10 sekunder för mig och Lilla E att bestämma att det här var årets julaftonslack.


Eftersom jag älskar röda lack så var det en no-brainer att beställa ett rött holo när jag fick en liten slant över. Just den här röda skiftar över lite i magenta, men jag upplevde den som väldigt röd när holot inte framträdde. Och holoeffekten i det här lacket är bedårande. Mina bilder splittrar upp effekten lite, men det var så gott som linjärt på naglarna och holot syntes bra även utan direkt ljus. Jag jagade dock reda på lite solstrimmor ändå.


Det här är bilder från juldagen och som synes klarade det av tejppillande, snöresprättande och köttbullsätande alldeles utmärkt. Liten aning slitet på pekfingret bara. Jag använde två lager av lacket med Seche vite för extra glans. Lilla E valde att bara använda ett lager, för det går bra att få det jämnt i färgen med så lite. Däremot djupnar färgen med varje lager så vill man ha det ännu rödare kan man kanske slabba på ett lager till. Torkade snabbt och var lättlackat.


Till jullacket matchar man med en julgranskula tycker jag.

Betyg 5/5

Since I've been too lazy to upload my pictures it's been quiet here. This is what I used on my nails for Christmas eve, which is the day we celebrate Christmas in Sweden because we wnat to stand apart from teh rest of the world - obviously.
This is Nose so bright from Smitten polish Christmas polishes 2014. A bright red holo that leans a bit pink. I used two coats in my pictures. Easy to apply and dried quickly.
Matching with a bauble since it's my Christmas maicure.

12 kommentarer:

 1. Detta är fantastiskt! Fast fick du också missfärgade naglar av det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En liten aning missfärgade blev de, fast det satte jag i samband med att jag slarvade med underarbetet lite. Kanske var det inte jag utan lacket då?

   Radera
 2. Svar
  1. Kommer hamna på årets Topp-20.

   Radera
 3. Svar
  1. Jamen skoja inte. Det här är så där snyggt så man flämtar lite. :D

   Radera
 4. Heeelt underbart, måste lacka med mitt snart....underbar matchning också. ;-)

  SvaraRadera
 5. Ojojoj så fint! Ett perfekt jullack!

  God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt - det tog ju inte lång tid att bestämma sig för just det lacket på julafton.

   Radera
 6. Gorgeous colour and I really like the holo effect :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The holo is this one was magnificent!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!