måndag 29 december 2014

Smitten polish, Fire burn

Låtom oss ta en titt på lacket som fortfarande, om äm väldigt slitet, pryder mina naglar och som är så tjusigt att det distraherade mig lite på jobbet i helgen.


Jag jagade reda på lite sol att fotografera den här skönheten i. Fire burn är är väldigt trevlig orange liten sak, aningen bränd i tonen. Enligt älskade maken kallas den här färgen för "saffran" på billacksspråk, men jag kallar den alltså för bränd orange. I detta massor av minimalt hologlitter som ger en scattered holo-effekt.


Det här är två lättlackade lager av Fire burn, med ett lager Seche vite på. Det är fortfarande inte helt slätt men det brydde jag mig inte om den här gången.


Citrusfrukter finns det gott om att matcha med så här års. Som synes är det snyggt i skuggan också, men då är det mer ett glitterlack än ett holodito.

Betyg 5/5

Fire burn is the lovely gem that distracted me at work this week end. It's a beautiful burnt orange with mini holographic glitter that gives a scattered holo effect in direct sun. In the shade it is equally pretty but more of a regular glitter polish. 
This is two easily applied coats of Fire burn. With just one coat of top coat it is stilla bit coarse, but I cold live with it this time. 
Matching with a citrusfruit as we have them pretty much everywhere at this time of year.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Så väldigt. Var tvungen att blogga upp det lite snabbt så det får plats på årets Topp-20.

   Radera
 2. It's a nice orange and I like the holo sparkles :-)

  SvaraRadera
 3. Superfint, det här står på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nära att jag plockade det här ur kundkorgen. Man kan väl säga som så att jag är *svordom* glad att jag lät det ligga kvar.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!