torsdag 4 september 2014

HM, Starstruck

Det var kanske inte världens bästa idé att lägga ett glitterlack över en manikyr som redan var sliten, men man kan ju inte vara smart alla dagar. Därför förgyllde jag Depends lack #2079 med HMs Starstruck och resultatet blev glittrigt och slitet redan från början. 


Starstruck är massor av miniglitter i olika färger som simmar runt i en klar bas. Ingenting som är täckande på egen hand alltså, och därför valde jag att lägga det över den befintliga manikyren. Det såg inte riktigt lika slitet ut irl som det gör på mina bilder, men det var väl glittret som lurade ögat.
Olika färger säger jag, och det känns lite som hela regnbågen i det här. Metalliska glitter allihop skulle jag vilja säga och bäst ser man silver, blått, rosa och grönt.


Det här är tre generösa lager av Starstruck och inget topplack. Hade inga planer på att bära det någon längre stund så jag orkade inte kolla efter hur mycket topplack som hade krävts för att göra ytan slät. Min gissning ligger på 2-3 lager. Det torkar ändå hyfsat snabbt, men täcka på egen hand har det alltså svårt med. Mitt tips är att använde det som jag gjorde - som en layering. Jag har alltså 8 olika lager med lack här. Bas- och topplack samt 3 lager vardera av #2079 och Starstruck. Det blir lite i tjockaste laget, kan jag tycka.


Och eftersom det heter Starstruck matchar jag med min ring med stjärnor på.

Betyg 3/5

Maybe it wasn't the best idea I've ever had to to put the glitter polish Starstruck from HM over an already worn polish such as #2079 from Depend. It didn't look quite as bad in real life as it does in my pictures, but still. 
Starstruck is a glitter polish with tiny metallic glitters in mostly silver, blue, green and pink swimming around in a clear base. I highly recommend using this is a layering polish, this is three thick coats of Starstruck, nop topcoat. It dried fairly quickly though.
Since it's called Starstruck the matching object is a ring with stars on it. 

6 kommentarer:

 1. Well, som du säger, man kan inte vara smart alla dagar. Ett mycker snyggt nagellack iallafall. När det gäller glitterlack så tycker jag att H&M är riktigt bra och prisvärda. Har två stycken själv som jag fått i present-"Blue bliss" och "Jo is in the house"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan vara smart imorgon istället...

   Radera
 2. Äsch jag är glad om jag är smart nån gång i alla fall ;)

  Tycker det blev rätt fint hörru!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det glittrar ju och är tjusigt, men det blev liksom instant slitet också....

   Radera
 3. Svar
  1. It really is! Like all the colours and that it's so tiny.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!