fredag 11 juli 2014

HoloFredag: OPI, Rose of light

Jag tror att Kerstin just nu har lite holofredagsledigt, men det betyder ju inte att jag inte firar nu när jag äntligen har ett prismatiskt lack att visa upp. För holografiskt är det inte, Rose of light från OPI, däremot smockfullt med prismatiskt glitter.


Jag tyckte mig höra rykten om att Rose of light skulle var roséguld men det vete sjutton om jag tycker stämmer. Basen är klar och i detta simmar det runt massor av glitter i olika storlekar och jag undrar lite stillsamt om de är prismatiska hela bunten. Jag tror nästan det. Även om det är glitter som är roséguld/prismatiska så syns inte det så bra i det allmänna spraket. Lite stråk av guld, lite silver, lite rosa men inte direkt roséguld. Tyvärr - eftersom det var därför jag köpte det.


Det här är tre lager av lacket och även om det syns mycket vnl på mina bilder är det inget man ser på riktigt, det glittrar för mycket för det. Torktiden är okej och det behövs inga anmärkningsvärda lager topplack för att få det slätt, det här är två lager Seche vite och ytan blev glasslät.
Jag provade det här i en layering över ett roséguldlack som jag inte har visat upp än. Då var jag nöjd med ett lager. Tyvärr var det inget som fastnade på bild dock.


Orka leta mer när man hittar lite rosaskimrande stenar i stensamlingen på hallbordet. Mitt sätt att samla souvenirer.

Betyg 2/5

It's a sunny and hot HoloFriday here in Sweden today and I'm showing the OPI polish Rose of light, a clear polish with lots of prismatic glitters in various sizes. I bought it because I had heard it would be a rose gold, and I feel a bit cheated. There might be a bit of rose gold in there but it vanishes in all the glitter that is happening. I see more of silver, gold and pink than actual rose gold, and I'm a bit disappointed to be honest.
This is three coats and the vnl wasn't so bad in reality. Dry time was fairly quick and it did't need crazy amounts of top coat to become smooth.
Matching with some pinkish stones, because it's hot and I can't be bothered to look further.

4 kommentarer:

 1. 3 coats looks good on its own! Oh how it sparkles! I like the photo with the stones it's cool :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's so sparkly I almost needed sunglasses when looking at it.

   Radera
 2. Jag hade också hoppats på lite mer rosé i detta, men gillar det ändå. Fina bilder här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det funkar ju. Men rosé hade funkat ännu bättre.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!