söndag 13 juli 2014

HM, Cleopatra gold

Som jag nämnde lite i förbifarten sådär när jag visade Rose of light häromdagen, så hade jag använt det i en layering. Lacket Rose of light fick täcka/gömma för en stund var det här - Cleopatra gold från HM. 


Ärligt talat tycker jag inte det här var någon höjdare. svagt roséguldigt i någon sorts frostig finish. Det som hade kunnat vara så snyggt blev mest blaha blaha. Jag satt faktiskt med en ganska äcklad min när jag målade på det, men min 12-åriga brorsdotter som hälsade på då tyckte det var jättesnyggt. Tror att faster kanske ska skicka en present till lilla raringen.


Eftersom formulan är lite tunn så är det här är tre rätt så tunna lager. Det torkar snabbt även utan Seche vite. Lätt att måla med även om jag som synes lyckades kladda lite utanför.


När kusinen hälsade på spelades det Monopol, det perfekta sättet att skapa osämja i vilken familj som helst. Tyckte de smått antika 2000-kronorssedlarna matchade riktigt bra, så så fick det bli.

Betyg 1/5

Cleopatra gold from HM is supposedly a rose gold polish. I did not like this at all on me. This is three coats with a quick drytime.
Monopoly is the perfect way to get angry with eachother, but before that happened this time and the game was tucked away for another 15 years, I matched the polish to the 2000 bill.

10 kommentarer:

 1. Oj, så olika vi tycker =) Från min sida av dataskärmen ser det fint ut =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från min sida såg det inte alls fint ut. Trivdes inte alls med det.

   Radera
 2. Jag tycker det ser fint ut! Det har inte en foil-finish?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske det är - jag erkänner glatt att jag är jättedålig på olika finishar. :D

   Radera
 3. It looks more gold me to than 'rose' gold!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! So guess my disapointment when I wanted a rose gold and got this. *sad face*

   Radera
 4. Håller med dig, inte riktigt min kopp av te.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte vad jag ville ha alls. Snacka om att bli besviken.

   Radera
 5. Nämen, jag tycker det ser ritkigt fint ut! Men jag har å andra sidan dille på roséguld just nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft dille på roséguld sedan de första rosédoubléklockorna började poppa upp för 6-7 år sedan. Det här var inte den rosén jag ville ha. Och varför har jag fortfarande ingen klocka i rosé? Behöver nog fixa det...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!