fredag 27 juni 2014

Delush polish, 'Tis the season to sparkle

Det var ju synd att jag var för lat för att lacka om igår när solen sken och väntade till idag när det regnar. Varför då? Jo för att nu syns det ju inte riktigt att det är prismatiska glitter i 'Tis the season to sparkle, i det för mig nya märket Delush polish.


I en gröntintad bas hittar vi glitter i massor av färger, former och storlekar. Roligast är så klart de prismatiska stora romberna som är jättesvåra att få upp. Med tanke på namnet, 'Tis the season to sparkle, gissar jag att det här är ett jullack, och visst ser det lite ut som en julgran som körts i mixern med glitter och kulor och annat pynt.


Eftersom baslacket var så pass skirt valde jag att lacka hela fyra lager, det var också först med det sista lagret jag fick upp de där romberna som jag tänkte skulle få fuska in mig på Skimmerskuggans holofredag. Det torkar snabbt dock, och kräver inga enorma mängder topplack för att bli slätt och sådant gillar jag.
Delush polish är helt klart en trevlig bekantskap och det kommer nog hitta hem fler lack från det här märket till mig.


Matchar dagens lack med dagens tröja. Den har en tiger som motiv med gröna pärlor som ögon.

Betyg 3/5

'Tis the season to sparkle from Delush polish is my polish for today, matched with my shirt for today. According to the name my guess is that this is a Christmas polish and it really does look like a Chriestmas tree with tinsel and ornamnets that has lost a battle with a blender.
The base is lightly tinted green and I used as much as four coats, mainly becuase that was how long I had to struggle to finaly get the silver prismatic diamond shaped glitters to come up from the bottle. Dry time was reasonably fast though, and I didn't have to use too much top coat to make it smooth.

8 kommentarer:

 1. Wow 4 coats! It does look good though :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 4 coats just because I was stubborn with the big glitters, colourwise 3 was enough.

   Radera
 2. Jag tänkte samma sak-"Det är ju en hel julgran" men julgran i mixern lät ännu roligare =) Jättefint, det skulle passa som jullack =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förs sade jag bara hackad julgran, men om den har fått en omgång i mixern blir det liksom lite roligare.

   Radera
 3. Ääääälskar Delush Polish som du nog vet vid det här laget. Såååå vackert det här lacket, har mitt står hemma olackat, dåååligt av mig. Sååå härligt lack. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju låtsas att du sparar det till jul. :)

   Radera
 4. Åh så annorlunda och underbart!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!