onsdag 30 april 2014

Pahlish, Cross my hearts

Fortsätter jobba mig igenom Pahlish Doctor Who-kollektion. Det här lacket sitter faktiskt fortfarande på fastän det lackades på redan i söndags. Det är slitet som rackarns dock, och ska snart bytas ut mot något annat, kvällen till ära. Om jag bara kunde bestämma mig för vad...


Men nu var det Cross my hearts det gällde. Oxblodsröd jelly säger Pahlish, jag säger vinröd. Dessutom smockfullt med flecks som skiftar i rosa och lila. Mina bilder gör inte det här lacket rättvisa. Just nu är det många av lacken i den här kollektionen som reas på Pahlish Big Cartel-shop och det här är ett av dem. Skynda fynda är mitt tips.


Två lite flödigare lager som var ungefär hur lätt som helst att jobba med. Väldigt välpigmenterad jelly med andra ord för jag ser ingen vnl alls. Torkar snabbt men kanske lite åt det matta hållet, en sådan där sak som lätt avhjälps med lite Seche vite så att lacket kan komma till sin absoluta rätt.


Köpte mig ett par vinröda solglasögon i helgen som jag väljer att matcha med även om det är lite nyansskillnad. Jag försöker få ett par solisar i varje färg av den där modellen. Jagar just nu grönt, gult och rött. De här var kanske inte riktigt meningen, men jag gillar. Kanske köpte ett par blommiga också. Möjligtvis.

Betyg 4/5

Undrar ni över namnet förresten? Cross my hearts? Inte så konstigt som det låter att Doktorn säger hearts och inte heart - han har två hjärtan nämligen. Det har (hade) alla Timelords och Dokorn är ju en sådan.

4 kommentarer:

 1. Det är ju såååå vackert detta. Tack för förklaringen till namnet...undrade faktiskt över det....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte lätt att veta om man inte är whovian. :)

   Radera
 2. Oh så snyggt! Älskar sådana där djupa viniga färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med. Blir alldeles till mig i trasorna. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!