lördag 19 oktober 2013

United in pink: Zoya, Dita

United in pink fortsätter. För er som är aptrötta på att alla nagelbloggar är rosa just nu kan jag trösta er med att det snart är över. Imorgon tar rosa veckan slut med buller och bång när LeLack har rosa tema på NailArt Sunday. Jag hoppas att vi har fått er att fundera lite på det här med cancer i allmänhet och bröstcancer i synnerhet. Vad man kan göra själv och hur man kan hjälpa och stötta, med forskningsmedel, med stöd och med att vara noga med att gå på sina cellprovstagningar/mammografier och att undersöka sig själv. För precis som jag tjatat om hela veckan - du är värdefull. Att du vet det är viktigt så det är därför jag tjatar om det.


Dita från Zoya är ett härligt bärrosa krämlack. Mörkt rosa som ser klassiskt ut på samma gång som det är lite vågat. Det är inte neonigt knalligt, men det syns. Fast på ett mer sobert sätt. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det annat än med ordet snyggt. Precis en sådan där färg som jag trivs superbra i.


Två välpigmanterade lager är det här. Hade lite otur när jag lackade med att vissa (manliga) individer i det här huset valde att på ett eller annat sätt skaka på det bord jag hade satt mig vid för att lacka. När man nu för en gångs skull sätter sig vid ett bord för att lacka så känns det lite lätt störande att just det man försökte undvika med att sätta sig sådär ordentligt ändå hände eftersom man inte fick ha bordet i fred. Med den långa harangen menar jag alltså att det som är utanför och i nagelbanden inte är Zoyas fel. Eller mitt...
Underbar formula. Precis som jag är van vid från Zoya.


Lilla E har en rosa skolväska med katter på som passar utmärkt att matcha med idag.

Betyg 4/5

   
   

14 kommentarer:

 1. Åh detta är vackert :) Måste helt klart utöka min Zoya samling ser jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya är ett av mina favoritmärken så jag kan bara hålla med. :)

   Radera
 2. Säg till männen att hålla sig ur vägen när det är dags att lacka;) Nu blev det ju väldigt bra ändå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jädra busfrön det där... ;)

   Radera
 3. Oj, jättefint! Man bli glad när man ser det. Och söt väska också *kattfreak*

  SvaraRadera
 4. Det där lacket såg underbart ut mot din hudton! Har inte orkat lacka naglarna på drygt en vecka, men nu känner jag mig rätt inspirerad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag ÄLSKAR det. Var kanske lite snål med betyget men det får kvarstå.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!