söndag 20 oktober 2013

United in pink + NailArt Sunday

Sista dagen på United in pink-veckan avslutas så klart med att göra Lela på LeLack lite fattigare. Hon donerar 20 kronor per bidrag denna rosa söndag till Bröstcancerfonden, så det känns liksom självklart att vara med idag. 
Från början var min tanke att enbart vara med idag eftersom mitt bidrag idag bidrar till forskningsmedel, men efter lite noggrant funderande bestämde jag mig för att delta fullt ut. Anledningen till varför finns att läsa i ett drygt två år gammalt inlägg på min andra blogg, som ni hittar här.


Rosa bandet var temat för denna veckas NailArt Sunday och jag valde att dekorera gårdagens Dita från Zoya med lite ljusrosa virvlar gjorda med Nordic cap-lacket NP14 samt lite gammelrosa glitter i form av mitt alldeles nymixade glitterlack som jag antar bär namnet Totally United in pink. Jag sade ju att det skulle gå att få till något roligare än Magic carpet... Och med lite suspension base och lite överblivet glitter från senaste frankenanfallet så gjorde jag mitt eget.


Lillfinger och tumme fick således ett par lager av Totally United in pink och övriga naglar fick de ljusrosa virvlarna som är inspirerade av...


...årets rosa band. Designat av Elsa och Helene Billgren föreställandes deras egna fingeravtryck och "är det personligaste vi kan ge. Självklart ska vi bidra i kampen mot cancer, vi håller tummarna och inspireras av kroppens eget mönster."

Och vet du vad - du är värdefull.

   
   

12 kommentarer:

 1. Fint och kul att du berättade om rosa bandet-pin'en också. Har funderat över mönstret och nu vet jag ju! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite spännande och personligt mönster i år. Jag gillar. :)

   Radera
 2. Kul att du valt att tolka årets rosa band, jag var inne på det först men var sedan sugen på ytterligare en skittlette;) Din tolkning var snygg och det har varit kul att se rosa hos dig hela veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade tänkt mig en ombrering först men det här kändes lite roligare.

   Radera
 3. Snyggt! Jag hade också funderingar på att tolka mönstret i bandet men valde sen en annan modell. Tycker att du gjorde det himla bra hur som helst:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din skittelette (?) var ju hur snygg som helst. :)

   Radera
 4. Snyggt! Kul att få höra om mönstret från bandet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker de kom på en väldigt bra idé där, mor och dotter Billgren. :)

   Radera
 5. Så kul att du valde att tolka själva bandet! Och så är jag glad att det slutade lyckligt för din mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag med. Vi hade en skrämselgrej förra sommaren, men det slutade lyckligt det med tack och lov. :)

   Radera
 6. Vilket fint inlägg om din mamma! Njut av varandra säger jag.

  Älskar din tolkning idag. Härlig manikyr och tack för att du varit med oss den här veckan. Jag hoppas att alla rosa inlägg gjort lite avtryck på folk och att man kanske tänker till lite extra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju det som är förhoppningen, att man ska tänka på att ta hand om sig själv.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!