söndag 8 september 2013

NailArt Sunday: Max Factor, Fantasy fire

Söndag idag och idag slumpar det sig som så att jag faktiskt har två lack på naglarna så att jag kan vara med på Lelas NailArt Sunday! Inte illa pinkat av en trähäst.
Vill bara "varna" för två saker redan nu - det här är slitet. Jag har haft det på mig i flera dagar utan att fotografera det eftersom jag inte är helt nöjd och först inte tänkte visa det så här. Och eftersom jag inte är helt nöjd så kommer jag heller inte att sätta ett betyg på Fantasy fire idag, jag ska prova det på ett annat sätt innan det får ett betyg av mig.


Fantasy fire från Max Factor är ett sådant där lack som jag har lä-hä-hängtat efter så jag blev inte ledsen, inte alls, när underbaraste Cactus langade ett till mig från Island. Vad jag däremot kanske blivit lite ledsen över är att jag lade det över svart. Jag skulle ha försökt matcha upp basfärgen här och kört på lila eller blått, jag tror det hade blivit mycket finare. Inte för att det är fult nu heller, men av de där blå och lila tonerna ser jag ingenting just nu, och det är ju lite tråkigt.
Eftersom Fantasy fire är ett effektlack så lade jag det över svarta Camelot från A England. Och det är ju inte pjoskigt det heller utan skiftar i färg från guld till grönt till brunt till djupaste rött. Det är ett rejält spektrum av färger och alla är inte med på mina bilder.


Två lager av vardera lacken och det torkar utomordentligt snabbt och snällt med Seche vite över. Inga problem att lacka med Fantasy fire, det lägger sig där penseln är utan att valla sig eller rinna eller vara annorstädes besvärligt. Det är bara trevligt att lacka med helt enkelt.


Och vad matchar man ett färgskiftande lack med? Ett färgskiftande ljus kanske? Ja så får det bli.

16 kommentarer:

 1. Det är fint, men jag var lite besviken och tyckte inte att det levde riktigt upp till mina förväntningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just så här var jag också lite besviken. Ska testa det över något annat än svart och se vad jag tycker då. Ville ha det mer som det ser ut i flaskan insåg jag lite försent.

   Radera
 2. Åhh sååå snyggt, jag älskar det här. :-)
  Tycker det är vackert med de här varma färgerna som syns i skiftningarna men det är snyggt med andra lack under också, absolut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir lite höstmurrigt tycker jag. Inte riktigt vad jag hoppades på egentligen, men trevligt ändå. Bara inte hela vägen fram.

   Radera
 3. Har nog inte sett det på så mörk bas innan men jag gillar det jag ser. Känns väldigt rätt för den stundande hösten:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superduperhöstigt så här. Ska testa det över något mindre kolsvart också. :)

   Radera
 4. Åååh jag gillar den! Måste få tag på en flaska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen måste man åka utomlands... ;)

   Radera
 5. Ja, helt illa är det inte. Personligen så uppskattade jag att se det på svart underlag för jag har sett det över ett 10tal blå/lila lack på andra bloggar. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min vilja att vara lite speciell slog inte helt fel alltså? ;) Men jag vill ändå se det som i flaskan tror jag.

   Radera
 6. Det är väldigt vackert! Jag lade det över ett blått krämlack och över Taboo, (antagligen blått då jag bloggade om FF) och det blev väldigt fint! Tycker att det är ett vackert lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackert så här med men inte hela vägen in i mål. Bör nog ligga över blått gissar jag.

   Radera
 7. Jag som är novis tycker det var jättefint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen det ÄR fint, men det kunde vara finare. :)

   Radera
 8. Jag tycker det var väldigt snyggt över svart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är snyggt över svart, men inte väldigt snyggt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!