tisdag 10 september 2013

H&M, Shanghai nights

Jahaja. Vad ska jag skriva om det här lacket då? Shanghai nights har lämnat mig tämligen oberörd och jag har faktiskt sabbat det (frankar) utan att vara minsta lilla upprörd över det. 


Petrolgrön jelly med massor av blått skimmer ger en duokrom effekt utan att vara duokromt. Färgerna är jättefina ihop och jag trodde verkligen att jag skulle älska det här lacket men jag känner bara -  bleh.


Tre lager, rinnigt och jag hatar den där förbannade jättekorken som H&M tackålov verkar ha slutat med nu. Finns dock kvar på den här. Torkar snabbt men krympte under min Seche vite så nu har jag tip wear. Spelar inte så stor roll eftersom jag, som sagt, just nu slabbar med aceton, suspension base, nagellacksoffer och glitter för att skapa en ny Totally-kollektion. Har två lack kvar att göra innan jag börjar lacka och visa. Aningen mer entusiastisk över det faktiskt.


Heter lacket något med night så matchas det väl lämpligtvis med ett par träningsbyxor med stjärnmönster. Tur att jag nyss har skaffat ett par sådana då.

Betyg 2/5

8 kommentarer:

 1. Jag kan förstå vad du menar, men ändå tycker jag att det är ganska fint på bilderna. Och det ska bli spännande att se dina nya frankar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt så fint, men inte som jag hoppats. Inte alls...

   Radera
 2. Snyggt men inte så upphetsande... Förstår att du frankar något bättre med det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frankar inte med just precis det här, men manikyren blev sabbad under tiden jag frankade. Tror jag är klar nu faktiskt. Nu ska de bara testas, fotas och bloggas upp också. :)

   Radera
 3. Ser verkligen fram emot att se nästa kollektion! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer snart. Skapade med Cactus suspensionbase och MASSOR med glitter. Precis som du gillar. ;) :D

   Radera
 4. Jag gillar detta lacket lite mer än du :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag ser bilderna tycker jag det är det är jättefint men jag trivdes inte riktigt i det. Fel dag kanske?

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!