söndag 21 juli 2013

Nyinkommet och extra mycket länkkärlek

Det har råkat hamna lite lack hos mig de senaste veckorna - vad sägs om att titta lite på dem? Ja det gör vi!


Har rea-fyndat lite kläder på H&M nu i helgen, och självklart kan jag inte lämna den butiken utan nagellack i kassen. Hittade överraskande nog inget jag ville ha bland IsaDora-lacken som de hade på kampanj för 49 kronor flaskan, men äntligen så hittade jag Maybelline-lacket Shooting stars. Och så slutade jag att bara klämma på Jungle me från H&Ms egen linje och bar hem ett eget exemplar.


I mitt senaste utskick från NailMail fick jag tre stycken Fnug. Gula Goodie bag, lila Look a like och blå Cult look. Mitt färgval hade tydligen fallit Karin och hennes sambo på läppen för på min faktura satt det en liten post it med meddelande om att jag hade valt en fin färgkombination och att Karins sambo hade sagt att han ville ha en flagga i de här färgerna. Vi får se vad jag kan göra...

Och nu - länkkärlek. Jag har länge tänkt skriva ett inlägg med det och här kommer det. Nu blir det massor av text... Sorry I'm not sorry.

Vi kan kanske börja med NailMail-Karin eftersom jag precis pratat om henne. Hon driver även bloggen Vacker & underbar som mest handlar om smink och naglar, men även om livet i stort. Och söta katter. Hon är också värdinna för Grön Onsdag, så älskar man gröna lack (räcker upp handen) är det färgfest hos henne en gång i veckan.

Som ni kanske vet har jag tagit ett aktivt beslut att inte delta i färgtemadagarna. Det har absolut ingenting att göra med personen som driver bloggen utan har med min egen själsliga (o)hälsa att göra. Om man sitter med hjärtklappning och ångest och hjärnan bara blir tom, när man planerat att skriva ett färgtema-inlägg - ja då är det bättre att låta bli. Och att ta beslutet är ett steg på vägen mot läkning. Kan kanske kännas som att det är lite orättvist mot vackra färger och temadagar att jag känner så, men så blev det. Något var tvunget att få manifestera min ångest och i mitt fall blev det färgtemadagarna i allmänhet och Blå Måndag i synnerhet.

Blå Måndag hittar ni hos Lindas Nailorama, då hon var en vänlig själ som plockade upp temat när jag inte pallade med mer. Det var ju liksom synd att bara låta ett populärt tema gå i graven, och Linda erbjöd sig att ta hand om den när jag inte orkade mer. All heder åt det. Jag har bara ett problem med Lindas blogg och det är att varje gång jag tittar in där håller jag på att förgås av avund över hennes långa naglar. Så där fina naglar kan jag bara drömma om - och det gör jag.

Är rosa mer er färg så är det Princessemma ni ska titta in hos. Här är det rosa och blommigt och vackra lack. Inte bara nagellack dock utan mycket sådant som gör livet glatt med en extra dos nagellack. Me like!

Temadagar jag kan delta i utan att drabbas av ångestmonstret är Skimmerskuggans holofredag, en bloggtradition som snart firar två-årsjubileum. Holografiska lack är trevliga saker och här kan man kickstarta helgen med regnbågar i alla regnbågens färger. Mycket smink och recensioner också.

En annan temadag utan problem för mig är LeLacks NailArt Sunday. Jag deltar inte så ofta men det beror mest på att jag är så kass på nail art. LeLack är på semester just nu, på obestämd tid, men jag skickar länkkärlek ändå. Det måste man göra om man får ett dottingtool i brevlådan för att hon inte tycker jag ska göra prickar med tandpetare. Den dagen jag fick den hade jag haft en riktigt dålig dag med ångestproblematik och att komma hem och hitta ett dottingtool i brevlådan gjorde mig så glad att jag började störtgråta. Så där så att jag hulkade och snoret rann.

Jag tycker att jag har träffat så mycket trevliga människor ute i cyberrymden via den hör bloggen. Vackra kvinnor som skickar saker på posten och kommer med peppande kommentarer, stöttar, ger tips och råd. Ni är så fina hela bunten. Vill ge kärlek till er allihop - bara så ni vet det. Har du en gång skrivit en kommentar hos mig, om du bara läser, om du tänker lämna en kommentar och oavsett om du bloggar eller inte - stort tack. Mest av allt för att ni finns där och är underbara precis som ni är. Just keep swimming.

Känner dock idag att jag vill ge särskilt hedersomnämnande till följade: Kitty (Gleek by heart), Cactus (gullunge!), Colour it Ann-Sofie (hälsa bonusdottern för hon är med i det här särskilda tacket), Colourize me Martina (du skulle bara veta...), Sminkan och Emma (alltså - stående ovationer till er), Nailtastic Anne (första nagellbloggen jag följde), LackyCorner Helena (älskar läsarnas val - älskar!).

Puss och kram.

18 kommentarer:

 1. Tack söta du för länken!

  Jag älskar varje gång jag loggar in och hittar ett inlägg från dig, för då vet jag att du haft en stund där inspirationen tittat fram igen. Din blogg var ju en av de första som jag började följa och en av dom som gav mig inspiration till att börja blogga själv också.

  Du är fin och bra precis som du är. Glöm aldrig det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh. Tack så mycket. :) *torkar bort liten glädjetår*

   Radera
 2. Tack snälla för vänliga ord, det värmer ska du veta. Kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju sant! Kram på dig. :)

   Radera
 3. Men åhhh goa du, det är så lätt att titta in hos dig och skriva några rader för du är en så härlig och genomgo person. Så glad att jag lärt känna dig och att vi delar det här underbara lackintresset. Du och Helena var ju några av de första bloggar jag började följa och jag är överlycklig att ni följer mig och skriver hos mig.
  Håller verkligen med Helena, du är awesome precis dom DU är och ändra inte på något för då är det inte DU. Din man och dina barn och vi och alla dina andra vänner älskar dig för den DU ÄR och det är det som är det härliga i kråksången. You're beatutiful just the way you are! Kram på dig! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men sluta nu... Jag börjar ju nästan gråta lite av allt beröm. Men det värmer ska du veta. Kram! <3

   Radera
 4. FNUG-lacken ser underbara ut! Och tack för länkkärleken! Älskar din blogg! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar din blogg så tack själv. :)

   Radera
 5. Svar
  1. Vi kan kanske svinga den fram och tillbaka mellan varandra. Som en bumerang eller något. :)

   Radera
 6. Jag älskar att läsa folks länkningar och hyllningar. Blir så glad. Mer kärlek till folket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kärlek är liksom det bästa som finns. Tätt följt av Ben&Jerry-glass. ;)

   Radera
 7. Åh, tack! Och kärlek tillbaka! *kramar*

  SvaraRadera
 8. Naawww, det var snällt av dig med en shoutout :) Jag brukar tänka att lite god karma kan vara bra att ha pluspoäng på, gyllene regeln och allt sånt...

  Till dig personligen avslutar jag med ett Cory citat;
  "Just be you, 'cause that's good enough for me"

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!