onsdag 17 juli 2013

Ciaté, Silhoutte

Fortsätter med de så kallade "höstiga" färgerna. Tänker nämligen fortsätta att fullkomligt strunta i vad som "hör till" vilken årstid. Vill jag ha vampiga lack mitt i sommaren så vill jag. På samma sätt som jag kanske vill ha en blommig kjol mitt i vintern. Vem bryr sig? Inte jag i varje fall och det är det som spelar någon roll.


Silhouette har stått oförskämt länge i otestade lådan, men nu var det dags. Jag har alltså ramlat ner i vinröda fällan igen... Den här gången med guldskimmer. Anledningen till att jag så ofta köper den här typen av lack måste ju vara att jag tycker de är vackra. Den här är inget undantag.


Jag har två lager på mina bilder och det är kanske lite flammigt. Men vet ni vad - jag ville ha det så. Jag gillade att det var lite mer liv i det på det här sättet och att färgen blev mer tydligt röd. Självklart hade jag fått bättre opacitet med ett lager till, och då hade det antagligen varit helt oflammigt också, men just idag ville jag ha det så här. Har faktiskt tittat på mina naglar ovanligt mycket idag och det här kommer få sitta på en dag till trots slitage från jobbet bara för att jag gillar det så mycket.


Har inga bra matchningar på vinröda lack men när jag hakade på mig de här örhängena i morse tyckte jag att de kunde få passa. Köpte dem på Indiska för en herrans massa år sedan och de är fortfarande stora favoriter.

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Tycker det är så skönt att läsa det du skriver. Att du gör det du vill göra! Keep on rocking! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver liksom lyssna lite på sin inre röst och göra som man trivs bäst. Annars blir det bara pannkaka av hela rasket. Will keep on rocking - hope you'll do the same.

   Radera
 2. Det ser vackert ut! Det är ju en sådan färg som alltid lockar, sommar som vinter och från alla märken trots att man redan har en hel låda full. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinrött är en favvo, men nu har jag gett mig själv vinröttsförbud ett tag. Tills jag se nästa jag inte kan motstå... :)

   Radera
 3. Klart du ska göra det du vill göra, det är din blogg. :-)
  Den här färgen gillar jag, det är såååå min färg, me like. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinrött har jag en förkärlek för. Måste försöka hålla mig dock för SÅ stora variationer bjuds det kanske inte på i den färgskalan.

   Radera
 4. Galet vackert lack... Me like!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå det för det är JÄTTESNYGGT!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!