söndag 30 juni 2013

Nyanlänt

Det har hamnat lite nya lack i lådan för otestade lack den här månaden. Vi börjar med att titta på det jag köpt från Etsy tycker jag.


Smitten polish-lacken är I want it now, Pure imagination, The ghost of Jupiter ("Som rymden i en flaska!" som älskade maken uttryckte det) samt Grey matters. I want it now har jag burit, men misslyckades med att ta kort på det. Ger mig anledning att bära det igen.
Från Pahlish var jag "tvungen" att skaffa Creeping cabbage innan det skulle utgå, och när jag ändå var där passade jag på att köpa Valley of ashes som är grått med duokromt skimmer i lila och grönt. Görsnyggt i flaskan i varje fall.


Och när jag var i Stockholm var jag på Sephora och passade på att död min lemming Baker street från Nails inc. Eftersom jag är lite småkär i Sherlock Holmes (särskilt när Benedict Cumberbatch spelar honom) hade jag lätt kunna köpa det lacket enbart för namnet.
Och så två lack från Essie också - rosa Madison ave-hue och koralllacket Come here! Älskar det namnet också och kanske köpte det liiiite bara för den sakens skull. Kanske. Möjligtvis. Definitivt.

6 kommentarer:

 1. Baker Street är superfint skulle nog också vilja ha det. Många nya finingar du skaffat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är bara aningen rädd för att testa Baker street. Alltid en fara med att döda en lemming. :/

   Radera
 2. Väldigt trevlig lackskörd du skaffat dig! Nu ångrar jag att jag inte köpte Pure Imagination, har haft ett köpstopp och trodde att det var för mörkt. Men det ser ju jättefint ut :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte gråta över spilld mjölk. Finns säkert någon dupe där ute. :)

   Radera
 3. Åh, vad fina lack! Många av dem som skulle kunna få flytta upp på min hylla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner mig rätt så nöjd. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!