onsdag 29 maj 2013

Totally Klaine, Dalton Academy Warblers

Dalton Academy är skolan som Kurt ska spionera på (för sin egen skolkörs räkning) när han träffar Blaine. Blaine går på Dalton och är deras körs, Dalton Warblers, solosångare. Så att göra ett lack som heter Dalton Academy Warblers låg inte så långt bort i tankevärlden. 


För mörk bas igen. *suck* Och det finns röda hjärtglitter i det här, som jag inte fick upp på naglarna hur mycket jag än fiskade efter dem (inte värst ihärdig om jag ska vara ärlig). De jävlarna. Annars var min tanke ett marinblått lack med röda och blå glitter i. Och det är ju det jag har här. Plus lite silverglitter som mest ser blått ut på grund av basen.


Det var när jag målade med det här som topplacksproblemen  började visa sig så det ser mycket ojämnare ut på mina bilder än vad det egentligen var. Dessutom är det fotograferat dag två eller så, så det är ganska slitet. Jag är inte jättenöjd med det här, men inte jättemissnöjd heller. Det här är andra försöket med det här lacket och med tanke på vilken katastrof version 1 var, så är det här jättetjusigt även om det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig det inne i mitt huvud.


Ni börjar ana inspirationen va? Jag har två Glee-album (än så länge) varav Warblers-albumet är det ena. Dalton Academy har skoluniform. I marinblått med röda detaljer. Och grå byxor. Josåatte...


Och så ett litet prov på hur det låter när Dalton Warblers stämmer upp i sång. Här "Silly lovesongs" som i original sjungs av Paul McCartney & the Wings. Bara stillbild, men det låter bra i varje fall.


12 kommentarer:

 1. Jag tycker att det här blev rikigt vackert! Men så bedömer jag ju bara lacket utifrån hur det verkligen ser ut och jämför det inte med bilden i huvudet av hur du ville att det skulle se ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Nej, just den bilden är det bara jag som jämför med.

   Radera
 2. Jättefint! Jag gillar det!

  SvaraRadera
 3. Ännu ett mycket fint frankat lack från dig!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Dessa hjärtjävlar alltså ;)

  SvaraRadera
 5. Vill påstå att du lyckades riktigt bra med det där! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Men jag hade velat ha lite mer rött i det = de där hjärtjävlarna. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!