fredag 21 september 2012

Holofredag: Kleancolor, Chunky Holo Candy

Holfredag bara till namnet idag. Är ni beredda med skämskudden? För det här är jag rent galet missnöjd med. Tänkte att det säkert skulle vara fint med ett Chunky holo över ett lack ton-i-ton. Jag hade fel.


Eftersom Candy är ett svagt orangefärgat lack med opaliserande glitter i så målade jag det helt enkelt över min befintliga manikyr med übervackra Flicker. Det var ju ett effektivt sätt att sabba en manikyr, kan man säga. För det här drunknar ju helt och hållet i basmanikyren och kvar blir bara en orange sörja av okul. Som man ibland med god vilja kan ana lite glitter i. Mycket god vilja.


Målade på tvenne lager av Candy, fotograferade och tog av det omedelbums. Skitfult blev det. Har ingen aning om torktid, men det var i varje fall inte torrt när jag tog bort det efter 7 minuter. Lacket luktar jätteäckligt och det känns lite som att måla naglarna med misslyckad gelé, sådan där som inte riktigt stelnat utan som är rinnig fortfarande. Jag har kommit fram till att jag inte gillar Kleancolors Chunky Holo-lack. Alls.


Matchar med något mycket bättre. Jag har sedan tonåren varit galet förtjust i Stephen King (läste precis "Liseys berättelse" för andra gången) och ibland gillar jag även filmatiseringarna av hans böcker. Ibland - oftast inte. Sedan finns ju vissa som man älskar också. "Pestens tid" eller på engelska "The stand" är en av herr Kings mer omfångsrika böcker och 1994 kom tv-serien baserad på den boken. Fortfarande på älskaskalan av filmatiseringar, men jag kanske inte rekommenderar att man ser alla avsnitten i ett svep, det rör sig liksom om 6 timmar. Med skådespelare som Gary Sinise, Molly Ringwald, Rob Lowe, Jamey Sheridan och Laura San Giacomo. Och Stephen King himself i en liten cameo-roll.

Betyg 1/5. The Stand ger jag en fyra.

16 kommentarer:

 1. Jag veeeet. Chunko holo black är väl det enda som jag gillar. Resten ser sååå fina ut i flaskan, och sen gråter man med det på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det räcker med att känna lukten så börjar man gråta....

   Radera
 2. Fast...så illa ser det inte ut på dina bilder. Men jag förstår vad du menar. Blev själv galen i dom när de kom och sen har jag nog aldrig fått till någon riktigt bra manikyr med de där. :/

  Stephen King! Min favorit med. Längesen jag läste något dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han fyller 65 idag, herr King. :)

   Bilderna kanske blev bättre än verkligheten. Såg för jävligt ut, om man får svära lite...

   Radera
 3. På bilderna ser det helt okej ut, för att vara orange ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså... Jag GILLAR ju orange. Men det där var ingen hit.

   Radera
 4. Det ser ju inte så illa ut alls!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jo! Det är ju skitfult! Är det INGEN som håller med mig? :)

   Radera
 5. Okejdå.. för att det är orange och jag pallar inte lukten av KC så kan jag gärna hålla med dig... SKITFULT! Sådär, lite ljug o en uns av sanning :)

  SvaraRadera
 6. Njae det var ingen hit men matchningen va snygg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen precis. Man måste ju uppväga eländet ibland. :)

   Radera
 7. Helt klart en av de bästa serier som gjorts. Älskar soundtracket också. Lacket kanske inte var det bästa men nu blev vi ju just bortskämda med vackra flicker... :)

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det var ju Flicker jag förstörde...

   Radera
 8. Nu kanske jag är överdrivet positiv, men jag tycker inte det blev så dumt. Förstår dock hur du tänker med just Flicker, för det är ju det allra finaste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sabotage är vad det är! Sen vore säkert Candy trevligare på ett mörkt lack. Aningens...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!