onsdag 8 augusti 2012

China glaze, Man hunt

China glaze höstkollektion On safari har inte imponerat vidare värst på mig. Faktiskt så pass lite att det här var det enda jag verkligen ville ha.


Man hunt har jag sett som en möjlig kandidat till att vara lika blå som mina Tardissalt-/pepparkar. Jag har nämligen fått för mig att jag "behöver" ett Tardis-blått lack. Ni vet, när man får dille och för sig saker. Hur som helst så är det här en otroligt snygg blå. Lite dammigt marinblå. Inte riktigt en jelly och inte riktigt en kräm, mer som en blandning dem emellan. Kräm med jellyfinish kanske?


Det var ett rackarns lack att vara lättflytande då! Hamnar alltså i nagelbanden och det ska ju bli mindre roligt att försöka få bort det sedan utan att se ut som om man rengjort en tunna med bläck. Å andra sidan täcker det bra, jag har två lager lack på bilderna. Det är lite flammigt fortfarande, men jag gillar det ändå. Torkade snabbt.


Som synes aningen för ljus för att vara the perfect match. Jakten fortsätter.

Betyg 5/5. För det är helt enkelt en av de snyggaste blå jag har sett på mina naglar.

4 kommentarer:

 1. Du får be Cactus fixa ett blått i rätt nyans åt dig. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en till kandidat här hemma. Är inte den heller "rätt" så tycker jag nog ändå att den här kan vara bäst bara för att den är så snygg.

   Radera
 2. Mycket snygg blå nyans, det håller jag verkligen med om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan liksom inte låta bli att beundra naglarna ungefär hela tiden.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!