tisdag 7 augusti 2012

China glaze, Surfin' for boys

Lite neon kanske? Kan det passa en gråmulen tisdag? Det har varit mycket neon den här sommaren. Det är inte min favoritfinish, men hey - det är färgglatt och färg är kul!


Det sista neonlacket i otestade lådan för den här gången kommer från China Glaze sommarkollektion med det träffande namnet Summer neons. Idag visar jag Surfin' for boys. Frågan är bara vilken färg det har. Är det orange? Är det korall? Svaret är nog ja. Det beror liksom lite på vilket ljus som faller på det. Jag vill nog mest säga att det är korall, och en neonkorall tillhör ju inte vanligheterna. Dessutom har det  ett väldigt vackert rosa skimmer, vilket gör att det aldrig blir sådär plastmatt som neoner blir annars, utan har en vacker sidenmatt yta när det torkar. Men jag slabbar ju i vanlig ordning på blankt topplack eftersom det är det jag föredrar.


Jag målade två lager av det här och upplevde det som ovanligt lättlackat. Den senaste tidens neoner har frestat mitt tålamod med tjockt klet som man ska försöka göra slätt och vackert, och jag var absolut beredd på något liknande med det här. Alltså var det med förvåning jag lackade två lättapplicerade lager som var lätta att måla tunt med och som var lättstyrt på nageln. Det är kanske aningens skirt och jag ser ju VNL, men inte så att jag tycker det är besvärande.


Jag har inte direkt bra med prylar som är neonkorall här hemma, eller något med surftema. Så jag visar min mobil som i varje fall är ungefär orange. I mobilvärlden är den gammal som gatan också. Jag har ju haft den i två år vid det här laget. Och jo - jag skulle kanske vilja ha en ny...

Betyg 4/5

10 kommentarer:

 1. Det är helt underbart! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag klagar inte. Ett dugg. :)

   Radera
 2. det är ett väldigt snyggt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm... Sitter och beundrar tassarna mest hela tiden. Svårt att undvika att se dem. :D

   Radera
 3. Vilken härlig färg! Helt oväntat snyggt faktiskt. D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har man tur när man bara ska fylla ut sin flat rate-låda lite. :)

   Radera
 4. Det är nog min favoritneon i år faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lutar lite åt det, bara för att den var såoväntat snygg.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!