söndag 1 juli 2012

NaiartSunday: SinfulColors, Mint apple & Zoya, Twila

Hemma igen från min lilla semesterresa norrut. För att se vad jag hade för mig, klicka här
Jag packade inga nagellack för den här resan och hade sålunda röda naglar (Gina Tricot, Formula one) i 6 dagar. Gissa om jag ville ha annan färg efter det. Klart jag ville!


Älskade maken valde Mint apple från SinfulColors, ett av de nagellack jag fick i present av Cactus. Det är ett milt havsskumsfärgat lack med skimmer i. I flaskan tycker jag skimret ser silvrigt ut men väl på nageln upplever jag det som gyllene. Jag tänker i varje fall mer på sjöjungfrur än mint när jag ser det. Grönt turkost med gul underton, och så det där skimret som ger ett extra lyft.
Jag lackade 3 lager med Mint apple, men vissa naglar kunde kanske behövt ett extra. Ser lite tendenser till kala fläckar om jag tittar noga, men inte så att det stör.


Men så är det ju NailartSunday idag, och då måste man ju passa på att busa lite också. Jag valde att busa genom att lägga ett lager av effektlacket Twila från Zoya på tumme, pekfinger och långfinger. Gör man det på höger hand så blir det något som China glaze kallar för cocktail manicure. Man ska alltså måla de tre fingrarna man håller cocktailglaset med i en avvikande färg. Nu är det ju vänsterhanden jag fotograferar, så det blev på vänsternäven istället.
Twila är som sagt ett effektlack med minilitet silver- och blått glitter och prismatiskt strängglitter i en klar bas.


Matchar gör jag med vad som oväntat blivit lite av en favorit i garderoben. Om du hade sagt till mig för tre månader sedan att jag skulle bli hjälplöst kär i en turkos tröja hade jag skrattat på mig. Men det är jag. Den matchar bättre till buset än till mintäpplet, men ändå... Den är ju så mjuk och gosig! Reafyndad på H&Ms webshop, men jag såg dem i butik så sent som förra helgen.

Betyg 3/5 avser Mint apple. Twila får inget.

PS. Jag har lagt en liten enkät här bredvid där jag undrar om ni vill se vad som kommer hem till mig, i brevlådan eller från affären. Innan det kommer upp på naglarna alltså. Kunde det vara spännande? Svara inom 6 dagar, tack.

12 kommentarer:

 1. Om inte annat så har jag naglarna att titta på. ;)

  SvaraRadera
 2. Annorlunda att välja de tre naglarna som accentnaglar:) Fin kombination av färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. på Facebook hade China glaze någon sort baluns om cocktail manicure för ett tag sedan. Det ska alltså vara de tre naglarna man håller glaset med som man målar avvikande. Har velat testa det ett tag och idag var det visst dags. ;)

   Radera
 3. Fin kombination, och roligt att lacken hittat mer användning hos dig än de gjorde hos mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska väl använda sina presenter? ;)

   Radera
 4. Läckra färger. Såå, det är coctailglaset som ska styra. När jag kollat in alla filmer om hur man ska göra så är det nästan alltid ringfingret som bryter av :) men coctailglas, Im all for that :D vi får skåla i coctailglas snart du och jag med coctailmålningar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Personligen håller jag i glas med alla fingrar, men vad gör man inte för en cocktail på Pernys trädäck? ;)

   Radera
  2. Lätt, helgen kanske passar ;) kombinerat med lite red dwarf för det är inplanerat ett maraton av denna eminenta serie då :D sedan kan det nog dröja är jag rädd - om man inte ska fira semestern på fredagen efter vill säga. Ja ja, vi får helt enkelt leta tillfälle framöver för vi är lätt värda lite cocktails du och jag

   Radera
  3. Då får det dröja. Bortbjuden i helgen. :(

   Radera
 5. Havsskummet ser jättefint ut men jag skulle bli nervös av cocktailmanikyren. Jag kan ha dekorationer på ringfingret ibland men oftast får jag psykbryt och lackar om allt i samma färg inom några timmar. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv är jag ibland tvärtom - får psykbryt av den enda färgen och slänger på lite glitter eller något. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!