fredag 29 juni 2012

Holofredag: Depend 2036, Ocean green

Fusk! Ja, för när jag skriver det här är det inte fredag. Det här är ett tidsinställt inlägg för jag kommer vara på resande fot på fredag, och se mig om lite i vårt avlånga land. Just nu när det här går upp är jag så sakteliga på väg hem igen, men jag hinner inte hem för att vara med på holofredag, och jag har tänkt mig minimera mitt medtag av nagellack - enter tidsinställt inlägg!


Depend nummer 2036, med tilläggsnamet Ocean green, är ett ljuvligt turkost hololack med regnbågar som är snudd på linjära. Det är rent sagolikt vackert och jag älskar det! Även i trist och tråkigt mulen-dag-ljus visar det upp regnbågar, om än inte med samma kraft som i solen. Att kalla det green är kanske lite missvisande, jag tycker som sagt att det är turkost, och rätt så ofta flashar det till i blått. Särskilt i det där lite sämre ljuset jag precis talade om tycker jag att det kan blänka till i ganska så mörkt blått. Inte en ren grön alltså, men ack så vacker.


På de här bilderna har jag tre lager av Ocean green och inget topplack. Det torkar hyfsat snabbt ändå. Appliceringen var det inga problem med, jag lydde mitt eget råd och väntade en minut eller två mellan de olika lagren och hade inga problem alls med bald spots eller dragningar i lacket.
Jag köpte bara det här och Raspberry av Depends hololack, och just nu ångrar jag det bittert. De är faktiskt riktigt fina. Kommer absolut lägga vantarna på några till om jag hittar dem.


Matchar gör jag med husets mest använda glaskaraff. Serverar oss vatten till maten (bästa måltidsdrycken!) ungefär varje kväll. Om den inte är i disken vill säga. Den heter Leende och finns på IKEA för 59 kronor. Även i vitt.

Betyg 5/5

15 kommentarer:

 1. Ocean Green är mycket fint. Tycker att Depend har många fina lack i holokollektionen.

  SvaraRadera
 2. Depends hololack är verkligen över förväntan allihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ju det! Och jag som var så skeptisk. Hinner de sälja slut kommer jag bli sur på mig själv.

   Radera
 3. Ljuvligt, ljuvligt! Bästa lacket i kollektionen tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Mitt favvo av deras holos! Lätt!

  SvaraRadera
 5. Ja den var riktigt snygg. Själv har jag 2037 idag men nja, känns lite mesig jämfört med din.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2035 ska det vara:)

   Radera
  2. Tror jag slår till på den ändå om jag hittar den. ;)

   Radera
 6. Finfint :) Min favorit i Dependgänget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte undra på - den är ju superfin!

   Radera
 7. Jag undrar om inte min man kom hemdragandes med några holografiska depend för ett tag sedan, får nog kolla närmre på det ... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde han säkert lyllo dig. Nu har jag 4 men vill ha fler. Rejält urplockat i ställer på Maxi dock.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!