söndag 17 juni 2012

NailartSunday: Orly, Decades of dysfunction

Jag har fallit ner i "köpa-hela-kollektionen-fällan". Nu rörde det sig bara om 4 lack den här gången, men ändå. Och så råkade det vara en film jag inte har sett än, men ändå. Jag har nämligen köpt på mig Orlys kollektion baserad på Tim Burtons film "Dark shadows". Här är det första lacket därifrån som jag testade, and then some.


Decades of dysfunction är ett ljust rosa med någon droppe grått i. Jag gillar det skarpt faktiskt. Jag var ute efter ett lack som var nästan vitt men ändå inte, och det tycker jag att det här är. Kanske inte den färg på ett lack jag trodde att jag skulle gilla, men det gör jag.


Som synes är det ju inte ensamt. Gjorde en tejpmanikyr med ett lager av Nox Twilight Black tie. Är mer nöjd med pekfingret, det var inte meningen att det skulle se ut som en satans hajfena på ringfingret.
Jag har tre lager av DoD och det behövdes kan jag lova. Pasteller har en tendens att vara streaky och det här är inget undantag. Är man inte lätt på handen kan det lätt bli bald spots också. Det går dock utmärkt att måla ganska tunna lager och det torkar snabbt med Poshé över. Orlys pensel är jag dock inte så god vän med, tycker den är på tok för lång och sladdrig.


Inspirationen till den här manikyren är den här kjolen som jag har på mig idag. Kanske för kort för en 41-årig tant, men det struntar jag i.

Betyg 4/5

Nu ska jag förbereda för mitt födelsedagsfika. Som jag sa igår är det ju inte bara bloggen som fyller år i helgen, utan idag är det min födelsedag. 40+ är jag numera. Känns bara bra. Särskilt med tanke på mängden te jag fått i present.

12 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen, Mrs Data!

  SvaraRadera
 2. 1. Fint lack som verkar passa dig bra! Även med hajfena ;D
  2. Vill man ha kort kjol ska man ha kort kjol! Basta ^^
  3. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

  SvaraRadera
 3. 1. Det var ju meningen att det skulle bli zackzack, men skit samma.
  2. Har du rätt i. Bryr mig sällan om jag ska vara ärlig.
  3. TACK!

  SvaraRadera
 4. Fin blogg!

  Vill du få fler lack till din samling så tävla på nailobsession.se! Sista dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du, men jag har nog så det riktigt bågnar om det. ;)

   Radera
 5. Gratulerar på den stora dagen, så passande att du och bloggen fyller år nästan samtidigt:)
  Pekfingret blev snyggare än ringfingret men tillsammans med kjolen gjorde sig bägge jättebra. Är så glad att du väljer att vara med:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min svägerska gillade hajfenan, men så är hon bra förtjust i hajar också. ;)

   Tack för gratulationerna. Jag reggade namnet nån vecka innan, men klivet in i nagelbloggandet tog jag 16 juni 2011. Och det har jag ALDRIG ångrat!

   Radera
 6. Ursnygg matchning och grattis på fölsedagen!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Ett stort grattis i efterskott!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!