söndag 24 juni 2012

Gina Tricot, Formula one

Ja jisses! Häpnar och ramlar av stolen! Jag har hittat det perfekta röda! Inte för att jag på något sätt kommer sluta köpa röda lack, ingen fara - men det här kan jag tänka mig tilltalar de flesta som gillar ett rött lack. Yours truly included.


För under hundralappen kan man alltså få tre lack på Gina Tricot, och hittills är jag positivt överraskad av dem. Fina färger, lätta att måla med, bra design på flaska och pensel och sist jag handlade måste de precis ha fyllt på för då hittade jag alla de lack jag gått och drömt om ett tag. Att det blev Formula one idag är kanske inte så konstigt. Jag sitter just nu och slötittar på Europas Grand Prix som går av stapeln i Valencia, Spanien. Just nu är det varv 32 av 57 och säkerhetsbilen är ute då banan behöver städas för att nån fransos skräpade ner hela banan med ett söndertrasat däck. Leder gör Sebastian Vettel, och jag hoppas han behåller den ledningen loppet ut. Eller så hoppas jag på Alonso, bara inte Hamilton vinner igen. Stroppig jävel.


Ja, jag gillar Formel 1 alltså. Kanske är konstigt om man inte ens kör bil, men jag fastnade rätt så fint 1999 när jag var i Italien och beskådade F1-loppet i Monza tillsammans med älskade maken. Sedan dess är jag Ferrari-frälst. Så ett lack som heter Formula One måste flytta hem till mig. Särskilt när det täcker med ett enda lager. Jag målade dock på två av ohejdad vana. Torkar snabbt som bara den med Poshé.


Jag lovar - det här är helt äkta Ferrari-merchandise. Kopior är blä! Inhandlad på det där Monza-loppet jag var på -99 så jag vet. Det är en t-shirt som har krympt i byrån, men aldrig i livet jag gör mig av med den! Min fina.

Betyg 5/5

Hur det går i loppet? Vettel bröt precis, Alonso leder just nu och älskade maken hoppas Grosjean vinner. Jag håller på Alonso - han kör ju trots allt för Ferrari...

2 kommentarer:

  1. Lite för mycket tomat för mig, jag föredrar blåbaserade röda. Men formulan lät ju som en hit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Formulan! Ha! :D Jo alltså för att det heter Formula One. ;)

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!