söndag 20 maj 2012

IsaDora, Bird of Paradise

Det är ju tur att jag gillar orangea lack, för det här har jag sedan förut. Om man redan äger Orange lane från H&M så är det inte nödvändigt att skaffa Bird of Paradise från IsaDora. Men det visst ju inte jag - och så tycker jag väldigt mycket om det.


Jag skulle vilja säga att det är ett eldigt orange lack det här. Där OL är någon semijelly är det här ett rent krämlack. Kanske lite skirt i formulan, det tog tre lager att uppnå resultatet ni ser här, och jag kan ändå se en del VNL.


Känner mig inte helt avogt inställd till penseln den här gången heller! Antingen var det en snäll pensel i den här flaskan, eller så har jag fått mer vana att hantera den, för det hamnade inte alls lika mycket på fel ställe som det brukar kunna göra. Tackar jag för.


Aprikosorange ros som Stora J fått. Hon spelar upp en pjäs den här helgen, och den här rosen fick hon av mamman till en kompis som var och såg pjäsen igår. Tyckte den var för vacker för att inte matcha med.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Jag måste säga att det här var riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju bara hålla med. Sedan att jag hade ett likadant (typ) sedan förut... Jaja. Spelar roll.

   Radera
 2. Svar
  1. Jo precis. Kan man få för många? Tveksamt. :)

   Radera
 3. Fin färg men kanske inte unik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut inte unik, men det är ju så snyggt med den där orangea som är inne och tassar på det röda. *suckar hänfört*

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!