tisdag 22 maj 2012

China glaze, Dress me up

Dags för mina Hunger games-lack! Jag var sugen på ungefär hela kollektionen, men lyckades på något underligt sätt begränsa mig till endast 5. Starkt jobbat av mig. 


Ett av de jag varit mest sugen på var den något udda färgen på lacket Dress me up. Nu tycker jag att mina bilder är aningen för mycket beige om jag ser på hur det ser ut på riktigt. Det är mer rosa, skulle vilja kalla färgen för gråsa eller roseige eller något liknande. En lite smutsig rosa, kanske. Som om man hällt ner lite stänk av grått och beige i ett gammelrosa lack. Jag tänker kalla det rosa i varje fall.Två lager. Något rinnig, så det är lite överallt. Jag kan leva med det, det brukar försvinna när jag tvättar händerna. Clean up är så tråkigt - oftast orkar jag inte bry mig. Är det riktigt illa så hugger jag tag i det, men en så här pass ljus och ändå diskret färg låter jag vara. Jag vet ju med mig att jag ändå byter snart.


Desperat försök att få kameran att plocka upp även de rosa tonerna i lacket. Gick ju sådär... Rosen är ju dessutom bra mycket mer grällrosa än vad lacket är, men tro mig - mer ros än plåster.

Betyg 4/5. För jo, vad jag gillar det här!

Update: Sitter och tittar på dopet av Estelle och konstaterar att Dress me up är ungefär en perfekt matchning till Victorias klänning.

2 kommentarer:

  1. Det här lacket hade jag totalt missat. Riktigt fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är kanske inte det mest spektakulära i kollektionen, men jag gillar det väldigt mycket ändå.

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!