fredag 4 november 2011

Holfredag: Diamond Cosmetics, Chainmail charm

Nu är det sådär igen, att man börjar tro att solen bara är en myt. Det har varit jämngrå himmel flera dagar nu. Så det är liksom lycka till att fotografera ett hololack, men är det holofredag så är det. Kan rekommendera att man klickar upp bilderna för att få mer holoeffekt i ögat.


Inte för att jag ser mycket holo, vädret som sagt, men jag tycker mig ana att det inte direkt är linjära regnbågar i det här, utan mer en scattered holo. Eller som det ser ut i detta dassiga novemberljus, brungråsvart med yttepytte silverglitter. Har lite problem med att bestämma mig för vad det är för färg på baslacket. Det är inte svart, inte grått och inte brunt. Ser ut som en blandning av de tre, men jag kan nästan gissa att det var menat som ett svart. Jag trodde dock att det skulle vara brunt ända tills jag började lacka på det. Mullvad kanske.


Jag målade på tre tunna lager och hade inga problem med appliceringen. Det flöt ut fint och gav mig inga bekymmer. Hade lite VNL kvar efter andra lagret så det fick ett till, men jag hade kunnat nöja mig med två om jag inte känt mig övernitisk idag.


Och hur matchar man något som man inte kan bestämma vilken färg det har? Med en apa så klart! Nu kanske ni tror att jag varit uppe i Lilla E:s rum på matchningsräd igen, men då tror ni fel. Denna lilla gorilla från Kolmården bor nämligen på min sänggavel. Ihop med två tigrar från samma ställe. Det är väl inte bara barn som ska få gosa med mjukdjur? Tycker inte jag i varje fall.

Betyg 3/5. Med reservation för eventuella ändringar om jag får ordentligt ljus på det.

9 kommentarer:

 1. Bra val, detta lack sitter på mina naglar idag också! Gillar den svart/bruna nyansen på detta, ihop med holoeffekten (även om den är lite svag).

  SvaraRadera
 2. Det är ett helt okej hololack även om det inte är det mest spektakulära. Trevligt. Ett bra lack på en holofredag.

  SvaraRadera
 3. Marie: Great minds think alike? ;)

  Sminkan: Till det här gråmulna vädret tror jag ingenting är spektakulärt.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att lacket ser fint ut, och håller med om att man saknar solen!

  SvaraRadera
 5. Kerstin: Jag kladdade dit solen på naglarna istället. Uppdaterar snart. :)

  SvaraRadera
 6. Inte så tokigt, riktigt fint faktiskt...

  SvaraRadera
 7. Emma: Jag antar att det är finare med lite sol på, men den här veckan har inte varit generös med den varan direkt...

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Ser nog ännu finare ut när solen behagar att titta fram.

  SvaraRadera
 9. Carina: Får måla på det igen till våren. Nu är det grått så man blir gråtfärdig...

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!