lördag 5 november 2011

L'Oreal #450

Om någon vet vad det här lacket heter mer än bara nummer 450 så tala gärna om det för mig. Jag ropade in det på Tradera och på etiketten är ett eventuellt namn bortskavt och jag hittar det inte på nätet när jag Googlar. Att de brukar ha namn vet jag däremot, bara inte vad det här kan tänkas heta.


Ett Tradera-inrop alltså. Begagnad, men nästan full. Kan väl gissa att säljaren inte är lika förtjust i knallorange som jag. Jag tror till och med att en trafikkon är blekare än det här lacket. Galet orange med andra ord, drar lite åt det röda hållet utan att slå över. Det är inte en neon, torkar blankt, men knalligt så det förslår.


Väldigt bra täckning också. Jag målade på två lager för att jämna ut, men om man målar lite flödigare kan det lätt räcka med ett. Trots att det här är ett begagnat lack så var formulan kanon. Flöt ut lätt, lätt att kontrollera på nageln och en bra pensel. Extra plus för att den guldiga delen av korken tas bort och man lackar med en liten rund del i näven. Chanel har så också, och vissa märken borde ha det. Ja Cetuem och Pieces, jag talar med er.


Gosedjursmatchning idag med. Denna gång en av Lilla E:s Tiggers. Ja, hon har flera, i olika storlekar. Vissa av dem är dock arvegods från storebror och storasyster. Har man en mamma som gillar Disney så har man. Dessutom med en förkärlek för tigrar av alla de slag, även sådana som studsar omkring på svansen.

Lacket valdes idag av älskade maken. Jag var lite trött på mörka naglar och ville ha färg. Och han gillar ju orange, så han fick bestämma.

Betyg 5/5. Jag har absolut inga klagomål. Kanske är det till och med så att det här är ännu roligare än Papaya punch - som jag älskar.

Nu ska jag åka och köpa lördagsgodis, tända gravljus och bli bjuden på porterstek hos världens bästa svärföräldrar. Gissar att lite vin slinker ner också. Och ja - jag har matchat make-upen med nagellacket.

5 kommentarer:

  1. Jamen visst är det! Riktigt gladorange. :)

    SvaraRadera
  2. Orange är banne mig bra i ALLA lägen =)

    SvaraRadera
  3. O ja! På naglar, trafikkoner, kläder, väggar, höstlöv. Varmt och gosigt liksom.

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!