lördag 27 augusti 2011

Biltema: Porsche 911 GT3

En Porsche till. Kunde inte motstå att göra en gul lackning med posthorn på! Man har ju sorterat en del julkort i sina dar...


Man skulle kanske kunna tro att jag tycker det är roligt med modellbilar bara för att jag lackar efter dem, men sanningen är att jag är totalt ointresserad. Trots att vi har en bana uppbyggd i pannrummet (just nu nermonterad för landskapet (!) är under uppbyggnad) så har jag aldrig kört på den. Inte ett enda litet varv. Det är älskade makens hobby - inte min. Fast visst kan han fråga mig om vilken bil han ska köpa och så, men inte för att han får ett bra svar utan mest för att konversera. Mina kunskaper om bilar sträcker sig till om jag tycker den är fin eller ful. Jag skulle inte ens känna igen vår egen om jag inte såg registreringsskylten. Jag är så ointresserad att jag inte ens har körkort. Och nej, jag har inga planer på att någonsin skaffa ett heller.

När jag väl skulle lacka efter den här upptäckte jag att den var svart på sidan. Jag hade varit totalfokuserad på motorhuven och det där posthornet, så jag bestämde mig för att ignorera det.
Det gula lacket är Need sunglasses? från OPI och posthornet har jag målat med Black tie från Nox Twilight, återigen med tandpetare. Need sunglasses? är ett gult jellylack och det blir rejäl VNL utan underkläder, så det har det fått - av ett visst vitt lack jag inte nämner mer än så...

Älskade makens kommentar:
Porsche 911 GT3 från Ninco. Porsche är en av de främsta sportvagnstillverkarna och deras modell 911 har hängt med sedan 1960-talet. I och för sig ska man kanske säga modellnamnet och på ett finurligt sätt grundformen, för dagens 911 har inte en skruv gemensam med den som kom 60-talet. Tillägget GT3 står för den värsta och är en från fabriken racepreppad modell som du kan ställa på racerbanan direkt. Modellen i sig är kanske inte så rolig, det finns finare återgivningar. Den hör till en av de första jag köpte och då var det inte så mycket för samling utan mer för en som var bra på banan. Det har den också varit då den innehar varvrekordet på min gamla bana och hör till en av de snabbare på den jag bygger nu.

4 kommentarer:

 1. Supercoolt! Vilket roligt motiv att måla på naglarna. Och skickligt gjort. Jag hade inte klarat det.

  SvaraRadera
 2. Det är ju jätteroligt att en modellbil resulterar i ett posthorn på naglarna :)

  I den storleken är den ju inte lika rolig i mina ögon, men att ha en fullstor 911 en dag är en stor dröm för mig, det hade verkligen varit nått :D Fast inte en GT3a utan en Turbo Cab :)

  SvaraRadera
 3. Sminkan: Tro det eller ej, det var faktiskt en av de lättare att göra. Jag blev förvånad själv.

  Cactus: En röd kanske? Vill min brorsa också ha. Han önskar sig en Porsche 911 av mig till varje födelsedag.

  SvaraRadera
 4. Hur har jag kunnat missa att du har en nagelblogg, måste lägga in den i min bloglovin-lista :)

  Vilket roligt tema, och jisses vad duktig du är på att måla motiv, med en tandpetare också :)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!