måndag 26 december 2016

Julnaglar: Depend, #5031 Secret Santa

Årets julnaglar blev med textur! Det trodde man kanske inte i början på året att jag ens kunde överväga att ha knottriga naglar en julhelg, men så blev det alltså.


Valet föll på tomteröda Secret Santa från Depends sandiga julkollektion, det som även har nummer 5031. I denna röda bas simmar det alltså röd sand och aningen av silverglitter. Såg piffigare ut på riktigt än på mina bilder.


Väldigt lätt att lacka med. Det här är två lager utan topplack. Det torkade ändå hyfsat snabbt.


Lilla E och jag har något av en tradition att lacka våra naglar med samma lack till jul, och i år ville hon vara med och agera matchning. Det är hennes hans som är överst. Inte så liten längre känns det som.

Betyg 3/5

This year I choose textured red from Swedish brand Depend as my Christmas manicure. This is number 5031, also called Secret Santa. A Santa red with a few silver glitters. Looked better irl than my pictures show it.
Easy to use, this is two coats without top coat. Dry time was still on the non-frustrating side of the scale.
Since Little E and I have our own tradition of wearing the same polish for Christmas, she is who I match this manicure with. It's her hand on top. Suddenly she doesn't feel so small anymore...

4 kommentarer:

 1. Gorgeous texture. I really like it :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's really pretty! Much better irl also.

   Radera
 2. Vad ovanligt att se dina naglar med textur! Jättefin färg och gillar glittret (men hade själv dränkt det med klarlack och topplack, jag fixar inte annat än slätt på naglarna). Matchningsbilden är underbar, det är en söt tradition ni har:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är förvånad själv över att jag inte fullkomligt hatar alla texturlack längre. :D
   Funderade på att topplacksdränka det, men blev lat. Eller blev och blev - är. ;D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!