Sidor

tisdag 20 oktober 2015

United in pink: HM Beauty, Gumdrops

Om ni ser en sug som ligger och skräpar någonstans så kan den vara min, jag verkar nämligen ha tappat min. Tappad sug leder till att jag inte målar naglarna som jag brukar, och det i sin tur leder till att jag inte kommer medverka p United in pink-veckan på samma sätt som jag från början tänkt. Titta gärna in hos Helena på Lacky corner som är veckans värdinna.


Den enda lacket jag har i bilarkivet just nu är dock rosa, målat enbart för denna vecka. Gumdrops är dock riktigt galet fint. Ett lite laxigt rosa lack med guldiga iridicerande glitter i. I vissa ljus blir det regnbågespark i glittret, något jag bara hann se en enda gång i lampljus.


Lacket var lite skirt så här har jag tre tunna lager av det. Hann slå av en flaga av det innan jag fotograferade, men jag tyckte det höll bra i övrigt. Rekommenderar foliemetoden för avlackning. Det ser ut som att det skulle kunna var ett texturlack, men jag tyckte det blev så pass slätt av ett lager topplack att jag inte tror att det är det.


Har man tappat sugen är det mysigt att gosa. så inte för att det matchar bra, men mitt boktips till den gossugna är The Cuddle Sutra. Jag älskar att gosa.

Betyg 4/5

Recently I've not felt like doing my nails, or much else, so my participation in the United in pink-week will not be what I had planned.
Gumdrops from HM Beauty is the only polish I have in the picture archive at the moment. It's a salmony pink with gold glitters that sparkle like a rainbow in the right light. I saw it once in lamplight, so mostly golden. 
This is three thin coats of Gumdrops, since it's a bit sheer, and one layer of top coat. Not a texture polish as I feared at first. 
Matching with The Cuddle Sutra since cuddling is nice when you're feeling a bit low.


   

    An InLinkz Link-up