Sidor

tisdag 20 oktober 2015

United in pink: HM Beauty, Gumdrops

Om ni ser en sug som ligger och skräpar någonstans så kan den vara min, jag verkar nämligen ha tappat min. Tappad sug leder till att jag inte målar naglarna som jag brukar, och det i sin tur leder till att jag inte kommer medverka p United in pink-veckan på samma sätt som jag från början tänkt. Titta gärna in hos Helena på Lacky corner som är veckans värdinna.


Den enda lacket jag har i bilarkivet just nu är dock rosa, målat enbart för denna vecka. Gumdrops är dock riktigt galet fint. Ett lite laxigt rosa lack med guldiga iridicerande glitter i. I vissa ljus blir det regnbågespark i glittret, något jag bara hann se en enda gång i lampljus.


Lacket var lite skirt så här har jag tre tunna lager av det. Hann slå av en flaga av det innan jag fotograferade, men jag tyckte det höll bra i övrigt. Rekommenderar foliemetoden för avlackning. Det ser ut som att det skulle kunna var ett texturlack, men jag tyckte det blev så pass slätt av ett lager topplack att jag inte tror att det är det.


Har man tappat sugen är det mysigt att gosa. så inte för att det matchar bra, men mitt boktips till den gossugna är The Cuddle Sutra. Jag älskar att gosa.

Betyg 4/5

Recently I've not felt like doing my nails, or much else, so my participation in the United in pink-week will not be what I had planned.
Gumdrops from HM Beauty is the only polish I have in the picture archive at the moment. It's a salmony pink with gold glitters that sparkle like a rainbow in the right light. I saw it once in lamplight, so mostly golden. 
This is three thin coats of Gumdrops, since it's a bit sheer, and one layer of top coat. Not a texture polish as I feared at first. 
Matching with The Cuddle Sutra since cuddling is nice when you're feeling a bit low.


   

    An InLinkz Link-up
   

10 kommentarer:

 1. Åh jag hoppas du hittar den där sugen! Inte just för att medverka i United In Pink utanför att jag tycker du förtjänar att vara sugen på att göra saker och på att få må bra. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle också vilja hitta den igen, den saknas liksom.

   Radera
 2. Cuddle sutra-vilken fin bok =) Om jag ser din sug så ska jag säga åt den på skarpen att "Nu går du hem till Jenny, helst igår" =) Lacket var fint men inte min kopp te.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättegosig bok, om jag ska vara lite dålig-humor-vitsig.

   Radera
 3. Tycker det ser ut att vara ett väldans trevligt lack. Hoppas du återfår sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer nog tillbaka. Får jag bara tassarna på något snyggt lack så brukar det hända grejer.

   Radera
 4. Detta var ju ännu finare! Måste införskaffas :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till och med tjejen i kassan reagerade. Tror hon plockade hem ett hon med för hennes kommentar var att det var det snyggaste av deras lack hon hade sett. :-D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!