söndag 9 augusti 2015

Monki, Silver glitter

När Technic-lacket blev lite slitet piffade jag det med det kvarvarande Monki-lacket. Roligare i mitt huvud än på riktigt.


Silver glitter består av opliserande flakes i diverse storlekar och form som simmar runt i en klar geléig bas. Det tar alltså färg beroende på vad man har för lack undertill - i det här faller blev det guldskiftningar som ibland slog mot silver och någon sorts ultraviolett nyans.


Det hade vissa problem med att släppa ifrån sig flakesen. Vissa naglar fick jättemycket, andra nästan inget alls. Det här är två lager. Många av flakesen ville dessutom inte lägga sig platt utan böjde sig upp från nageln och inget topplack i världen rådde på det.


Eftersom jag kände mig oinspirerad matchade jag med första bästa silverfärgade jag hittade, en av kranarna till absintfontänen.

Betyg 2/5

When the polish from Technic got a bit worn I decides to top it with Silver glitter from Monki, a polish with opal flakes in a clear jellylike base.
This is two coats and on top of the coral polish it takes on golden shifts with flashes of silver and ultra violet. It gives off an uneaven amount of flakes and the flakes didn't want to stay down either. Funnier in my head than in real life.
Matching with one of the taps from the absinthe fountain.

8 kommentarer:

 1. Kunde varit ett riktigt kul lack, men tråkigt när dom inte lägger sig ner och är svåra att få upp ur flaskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju sett bättre alternativ... Jag ÄGER bättre alternativ. :-)

   Radera
 2. Som Helena, synd på ett kul lack att glittret är svårmålat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt tråkigt, men jag var inte värst förvånad.

   Radera
 3. Känns som att det kanske blir dubbla kommentarer nu?! Internet buggar sig. Oavsett, det jag skrev innan var att jag också upplevt att vissa såna har har svårt att lägga sig och jag brukar dra bort när de inte lägger sig. Har ett från color club som är mer finmalet och där är flaksen mjuka, så den är den jag föredrar, men då blir det ju små flakes dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett från Nubar (2010?) som jag hellre använder. Ville mest få bort det här från otestade lådan. Hade det inte varit del av ett litet 3-pack med nagellack hade jag inte köpt det.

   Radera
 4. Looks like quite a nice topper :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It doesn't look too bad, but I have ones that are easier to use that I'll stick to.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!