söndag 19 januari 2014

H&M, Poppy red

Jo. Bara för att man planerar att tidsinställa ett inlägg när man åker från sitt internet i några dagar, så betyder inte det att man sedan verkligen gör det. Alltså har det varit knäpptyst här medan jag har varit i skolan. Sedan kanske inte just det här lacket är så himla roligt att titta på eftersom mina bilder blev usla. Jag brukar inte bry mig så värst annars, men den här gången ber jag verkligen om ursäkt för ofokuserade och fula bilder. Vill ha bort dem ur arkivet och jag planerar inte att bära det här lacket snart igen så att jag kan ta om bilderna så...


Poppy red fanns med i ett 6-pack små nagellack som jag fick i julklapp av Lilla E. Det här helt vanliga röda skimmerlacket blev det första jag provade en dag när jag ville ha röda naglar. Väldigt klassiskt rött med aningen guldigt skimmer. Inget märkvärdigt alls. Och så lite katthår också...


Tre lite rinniga lager som slets ganska fort. Jag målade kvällen innan jag tog bilderna och som synes är det tipwear och till och med lite avflagat på en del naglar. Annars var penseln helt okej att måla med, det kan ju vara lite si och så med den saken i små flaskor annars.


Matchar med ännu mera katthår och min nya favorit, en röd huvjacka som jag har på mig så ofta jag bara kan. Huvtröjor av alla de slag har blivit min favoritgrej, och jag köper i stort sett alla på herravdelningen så jag slipper små söta blommor och snuttiga pastellfärger. Mjukt, gosigt och varmt vill jag ha det men inte gulligt.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Jag tyckte detta var en väldigt fin röd nyans :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klassiskt rött kan knappast bli fel.

   Radera
 2. Jag tycker inte det var så dumt alls faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej lacket är det inget större fel på, mina bilder däremot... Geezus...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!