onsdag 23 oktober 2013

United in green: Depend #2084, Peacock shades

Dagens bidrag till United in green kommer lite senare än vanligt. Jag har varit hos min kurator idag och efter en tripp dit behöver jag rensa skallen lite. Jag har dessutom en rätt så jobbig hemuppgift framför mig som jag inte ser fram emot. Borde göra den så snart som möjligt så den är färdig sedan med andra ord.
Jag håller just nu på med något som kallas sorgbearbetning för att komma i kontakt med och bearbeta de känslor jag har inom mig, de där jobbiga. Jag vet grunden till dem men inte hur jag ska hantera dem när de kommer upp, och det är det jag ska lära mig nu så jag förhoppningsvis slipper depressioner i fortsättningen, eller i varje fall inte må riktigt lika dåligt som jag gjort det här året. Och om ni undrar - sorg är inte bara relaterat till dödsfall. Jag trodde också det och förstod först inte hur sorgbearbetning skulle kunna hjälpa mig som har mobbingproblematik med mig. Min lärobok beskriver dock sorg så här: "Sorg är de motstridiga känslor som orsakas av en förändring eller ett slut på ett välkänt livsmönster."
Jag kan varmt rekommendera alla att göra en sorgbearbetning, oavsett om du har en depression eller inte. Förluster har vi alla upplevt och chansen är stor att vi bearbetar dem på ett sätt som inte hjälper oss. 

Mycket text idag. Men nu - nagellack!


Josåatte... Jag vet att det ser blått ut... Vilket är himla underligt för på riktigt ser jag mest de gröna tonerna i det här, men skiftningar i blått och lila, men tydligen var det de blå och lila tonerna som var dominata när det väl skulle fotograferas. Typiskt.
#2084, eller Peacock shades, från Depends Chameleon-kollektion är alltså ett duokromt lack främst i grönt och lila men även med blå skiftningar.


De är lite blaskiga i färgen de här lacken. Det här är tre lager och det är aningen ojämnt. Inte så att det syns annat än om jag håller naglarna mot ljuset, men ändå värt att påpeka. Förutom det är det lätt att lacka med och hamnar det ska och torkar hyfsat fort.


Sådär ja! Om man lägger näven på sin tunika i grön krossad sammet så kommer det gröna fram lite bättre. Den här tunikan har hängt med länge. Så där länge så att det står Impuls på etiketten, ni vet som den hippa avdelningen på H&M kallades innan den döptes om till Divided (köper fortfarande oroväckande mycket kläder från den avdelningen).

Betyg 4/5 Till och med älskade maken reagerade på hur snyggt det här var. 


 

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att sorg inte bara har med dödsfall att göra.
  Jättefint lack! Lyckad kollektion från Depend.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man grinar ju inte direkt av de här lacken, så att säga. :)

   Radera
 2. Älskar detta! Tycker verkligen Depend lyckats med den här kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superlyckad kollektion. Mer sådant tack, hör ni det Depend? ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!